Beautysalon Nijmegen

Wilt een afspraak maken bij een beautysalon in Nijmegen waar persoonlijk advies, deskundigheid en professionaliteit hoog in het vaandel staat? Inmiddels zijn wij meer dan 30 jaar een begrip in Nijmegen en omstreken als het gaat om professionele gezichtsbehandelingen. Ons 19-eeuwse sfeervolle pand biedt ruimte aan drie behandelkamers, welke zijn voorzien van de nieuwste behandelapparatuur. Wij maken gebruik van gerenommeerde cosmeticamerken zoals Maria Galland, PCA SkinGernétic, Dermalogica, Shiseido, O.P.I. en Intraceuticals.

Gezichtsbehandelingen bij onze beautysalon in Nijmegen

Bezoekt u onze beautysalon in Nijmegen voor het eerst, dan zullen wij eerst een huidanalyse uitvoeren. Aan de hand van een uitgebreide huidanalyse gaan wij samen met u bepalen welke behandeling het beste bij u past. Na de behandeling adviseren wij u welke cosmeticalijn het beste bij uw huid past en hoe u uw huid dient te verzorgen. Een persoonlijk advies en een behandeling op maat kunt u uiteraard van ons verwachten.

Overige behandelingen bij Marina van Erp, uw beautysalon in Nijmegen

Naast ons ruime aanbod gezichtsbehandelingen kunt u bij onze beautysalon in Nijmegen terecht voor verschillende andere specialismen. Denk hierbij aan een cosmetische voetbehandeling of aan een manicure en pedicure. Ook het epileren van uw wenkbrauwen en het verven van wimpers of wenkbrauwen kunt u aan ons toevertrouwen. Oftewel bij Huidverzorgingsinstituut Marina van Erp, uw beautysalon in Nijmegen, vindt u alles onder één dak.

Afspraak maken bij onze beautysalon in Nijmegen

Wilt u een afspraak maken voor één van onze behandelingen of wilt u een gratis intake aanvragen? U kunt onze beautysalon in Nijmegen telefonisch bereiken op (024) 323 42 36. Wanneer wij met een behandeling bezig zijn kunnen wij de telefoon niet direct beantwoorden. Spreekt u dan gerust onze voicemail in, waarna wij u zo spoedig mogelijk terug bellen. U kunt tevens een afspraak maken via afspraak@marinavanerp.nl.