Venus Freeze Plus

De Venus Freeze Plus is hét apparaat voor een strakke, jong ogende huid voor het gezicht en het lichaam. Ga het verouderingsproces te lijf met deze prettige behandeling zonder bijwerkingen.

Naarmate u ouder wordt, neemt de hoeveelheid collageen in uw lichaam af. Uw huid wordt hierdoor slapper, is minder soepel en er treedt volumeverlies op. De Venus Freeze Plus werkt niet alleen op het stimuleren van het huideigen collageen, maar stimuleert ook de aanmaak van nieuwe bloedvaatjes en collageen. Dit maakt de Venus Freeze Plus uniek tegenover andere apparatuur die alleen de huideigen fibroblasten (cellen die collageen produceren) stimuleren.

Hierdoor ontstaat een stevigere huid met minder rimpels, écht de oplossing tegen huidverslapping.

De Venus Freeze Plus behandeling is bij uitstek geschikt voor:

  • Huidverstrakking
  • Rimpelreductie
  • Cellulite
  • Bodycontouring
  • Opbouw van nieuwe haarvaatjes

Direct effect

De Venus Freeze Plus combineert radiofrequentie met multipolaire magnetische pulsen, de MP2-techniek. Hierbij ontstaat een aangename warmte die in de diepere huidlagen het collageen stimuleert.

De radiofrequentie stimuleert het huideigen collageen, wat een direct verstrakkend resultaat geeft.

Een langdurig effect

De multipolaire magnetische pulsen stimuleren de aanmaak van nieuwe fibroblasten, de cellen die collageen aanmaken. Dit proces duurt langer omdat er volledig nieuwe cellen aangemaakt moeten worden. Het resultaat: een vollere strakkere huid op lange termijn. Dit is te bereiken na ongeveer 10 behandelingen. Na het voltooien van de kuur is het alleen nog nodig om eens in de 2 maanden een onderhoudsbehandeling te ondergaan.

Bodycontouring en cellulite

Door de radiofrequentie en de magnetische pulsen worden de verkleefde vetcellen verkleind. Na de behandeling is het dan ook aan te raden om minstens 30 minuten te bewegen/sporten om gelijk het vet van de behandelde zones af te voeren door het lichaam zelf. Dit is uitermate geschikt voor de laatste vetrolletjes die niet weggaan met sporten.

Wat te verwachten?

De hoeveelheid behandelingen en behandelduur is afhankelijk per indicatie. Tijdens een gratis intakegesprek kunnen we alles persoonlijk met u bespreken en u het juiste advies geven.

Een gezonde levensstijl en een uitgebalanceerd huidverzorgingsprogramma dat aansluit op de Venus Freeze Plus is dé sleutel voor een snelle en langdurige verstrakking van uw huid.

Tarieven

Wij bieden de behandeling in kuurvorm aan.

Het aantal behandelingen zal per persoon verschillen maar u moet denken aan:

Gelaat: 8-10 behandelingen

Lichaam: 10-12 behandelingen

Tijdsduur per behandeling:  30-60 minuten

Kosten per behandeling: € 95 – € 300

De kosten per behandeling zijn volledig afhankelijk van het te behandelen gebied. Wilt u meer informatie, boek dan een gratis intakegesprek.