Jeugd

Een speciale gezichtsbehandeling voor de jeugd tot 18 jaar. Ook de jongere huid heeft speciale aandacht nodig, waarbij de nadruk vooral op reiniging ligt. Hiervoor gebruiken wij producten van de Clear Start serie van Dermalogica, zonder geur- en kleurstoffen en parabenen.

Deze facials worden uitgevoerd door een jonge, maar ervaren schoonheidsspecialiste die onder begeleiding staat van Marina van Erp.

Basic facial

iStock_000026496001De basic facial is gericht op een dieptereiniging. 

Eerst wordt de huid zorgvuldig gereinigd met een was crème. Hierna worden onzuiverheden verwijderd, en er wordt afgesloten met een verkoelend, reinigend masker dat de huid kalmeert en verfrist. Dit masker werkt tien minuten in, voor een grondige, diepe reiniging.

Young Edition tarieven

Tijdsduur per behandeling:  45 minuten
Kosten per behandeling:  € 42,50


 

Short facial

Ook bij de short facial ligt de focus op het reinigen van uw huid.

Met een fijne was crème wordt eerst uw huid schoongemaakt, daarna worden onzuiverheden verwijderd en tot slot wordt er een verkoelend masker aangebracht, dat hierbij een kortere inwerktijd kent dan bij de basic facial.

Tarieven

Tijdsduur per behandeling:  30 minuten
Kosten per behandeling:  € 27,50


 

Korte gezichtsbehandeling

iStock_000016451277Onze korte behandeling is ideaal voor als u weinig tijd heeft, op zoek bent naar een budgetvriendelijke huidoppepper of een jonge huid heeft die nog weinig extra zorg nodig heeft. Perfect om in korte tijd van onzuiverheden verlost te worden.

Deze behandeling bestaat uit:

  • Reiniging
  • Peeling
  • Huidonzuiverheden verwijderen
  • Masker
  • Dagverzorging
  • Huidverzorgingsadvies

 

Tarieven

Tijdsduur per behandeling:  45 minuten
Kosten per behandeling:  € 57

Toch liever iets extra’s?

Bij de korte gezichtsbehandeling Plus krijgt u dezelfde treatment, maar dan inclusief een korte massage met super concentraat.

Uw huidtype bepaalt welke van de zes mogelijke essences gebruikt wordt. Dit essence is twintig keer sterker dan een ‘gewoon’ huidverzorgingsproduct. Deze behandeling is reinigend en voedend tegelijk.

Tarieven

Tijdsduur per behandeling:  60 minuten
Kosten per behandeling:  € 70