Anti-aging

Wij bieden zeer effectieve anti-aging behandeling aan met direct resultaat.

Mogelijkheden voor de rijpere huid.

PCA Skin Peeling

De huidvriendelijke en toch effectieve peeling van PCA Skin zijn geschikt voor verschillende huidtypes. De samenstellingen bevatten verschillende doeltreffende ingrediënten die helpen tegen acne, hyperpigmentatie, fijne lijntjes en rimpels, terwijl de huid er vol en gehydrateerd uit ziet.

PCA Skin Peelings:

Deze samenstellingen bieden verschillende behandelingsmogelijkheden, de mildere voor zowel de gevoelige als donkere huidtypen en de meer actieve voor de dikkere huid en de rest van het lichaam. Zeer effectief voor de gevoelige-, acne-, rosacea-, zonbeschadigde- en verouderde huid.

PCA Skin retinoïde behandelingen:

Deze vooruitstrevende, hydraterende producten geven bescherming en bevorderen de opname van vitaminen, antioxidanten en andere voedingsstoffen. Ze zorgen voor een goede celdeling zodat de gezonde cellen aan de oppervlakte komen en de huid daardoor een gehydrateerd, zachte en frisse uitstraling krijgt. Het retinol (vitamine A) zorgt voor een snelle vernieuwing van de cellen zodat de huid er fris uitziet, terwijl vitamine C zorgt voor versterking van collageen en elastieke waardoor de huid elastisch blijft. De unieke formule verbetert de huidstructuur en vermindert hyperpigmentatie.

PCA Skin alternatieven voor peeling:

Voor een huid die geen peeling nodig heeft of wanneer een peeling niet mogelijk is heeft PCA Skin ook alternatieve behandelingen. Deze effectieve producten met anti-oxidanten zorgen ervoor dat de huid beschermd wordt tegen oxidatie, sterke vervuiling van buitenaf en ze reinigen de poriën. Ook aan te raden om tussen de peelings door te gebruiken voor het onderhouden van een gezonde en stralende huid.

De therapeutische maskers in de behandelingen kunnen gebruikt worden als een stapje vóór een peeling. De verschillende huidverbeterende ingrediënten in de therapeutische maskers peelen, hydrateren en kalmeren. Afhankelijk van de gekozen formule.

Hoe weet u welke peeling of behandeling juist is voor u?

Wij als PCA Skin huidspecialist zijn opgeleid om op een veilige en effectieve manier de producten te gebruiken. Door training en opleiding kunnen wij u niet alleen adviseren maar ook een op uw huid afgestemd plan samenstellen. Dit doen wij graag in een gratis intakegesprek van 30 minuten.

Heeft u pijn tijdens een peeling?

Dit hangt af van de behandeling. De meeste chemische peelings van PCA Skin zijn mild en veroorzaken een licht branderig of prikkelend gevoel. Bij diepere rimpels, beschadiging door acne of door de zon is een sterkere peeling nodig, die voor een paar minuten een wat meer branderig gevoel geeft. Hele sterke peelings zijn voor de meeste huidtypen niet nodig. PCA Skin peelings geven de meeste mensen onmiddellijk resultaat met weinig ongemak.

Maakt een peeling uw huid dunner?

Nee, een PCA Skin peeling verwijdert alleen  huidcellen aan de oppervlakte van uw huid. Daarbij is de peeling hydraterend en laat hij de huid er voller en dikker uitzien.

 

Tarieven

PCA Skin Peeling

Tijdsduur per behandeling:  60 tot 75 minuten
Kosten per behandeling:   € 112

PCA Skin Retinoide behandeling

Tijdsduur per behandeling:  60 minuten
Kosten per behandeling:   € 155

PCA Skin alternatieve behandeling

Tijdsduur per behandeling:  60 minuten
Kosten per behandeling:   € 87

Maak een afspraak voor een gratis intakegesprek van 15 minuten.

Vergoed mijn zorgverzekering deze behandeling?


 

Soin Masque Modelant

soin mille lumiereSoin masque modelant is een klassieker die zich al miljoenen keren heeft bewezen. Deze behandeling van het bekende Franse beautymerk Maria Galland is gebaseerd op een diep werkend mineralenmasker dat uit zichzelf warm wordt en elke huidzone afzonderlijk behandelt. 

 

De gereinigde huid wordt allereerst op het masker voorbereid met lokale ‘probleemoplossers’, die zijn afgestemd op uw individuele behoeften. Het thermische effect van het masker dat daarna wordt aangebracht, zorgt ervoor dat de werkstoffen optimaal worden opgenomen en dat de resultaten verbluffend zijn: de huid wordt verstevigd en straalt. U ziet er jaren jonger uit.

Tarieven

Tijdsduur per behandeling:  90 minuten
Kosten per behandeling:  € 129,50

Oogbehandeling Maria Galland

oogbehandelingDe huid rond uw ogen heeft speciale zorg nodig. 

Oogbehandeling Maria Galland De behandeling Soin Masque Modelant Yeux van Maria Galland zorgt voor een stralende blik. Het is een verstevigende en liftende behandeling speciaal voor de gevoelige oog zone. Om de tere huid rondom de ogen te verzorgen en glad te maken wordt essence 007 gebruikt dat rijk is aan hyaluronzuur– perfect tegen lijntjes en rimpeltjes rond de ogen.

Aansluitend verkoelt en verfrist het algenmasker de huid met talloze heilzame ingrediënten. U merkt dat sporen van stress en vermoeidheid verdwijnen. Zwellingen en kringen onder de ogen worden duidelijk verminderd. De oogpartij straalt en is weer glad en fris.

Tarieven

Tijdsduur per behandeling:  20 minuten (gelijktijdig met gezichtsmasker)
Kosten per behandeling:  € 26

Soin Mille lumière

milleOnze meest intensieve en luxueuze anti-aging behandeling, die ook perfect is voor de vochtarme huid.

 

 


De Soin Mille Lumière is de champagne onder de behandelingen van Maria Galland en regenereert, verstevigt en verzorgt op het allerhoogste niveau. Een vliesmasker, gevolgd door een weldadige massage en de zeer hoogwaardige producten zorgen voor de vermindering van rimpels, en een herstel en versteviging van de huid. Resulaat: een frisse uitstraling en een onmiddellijke anti-aging werking. Ervaar negentig minuten puur weldadig genot.

 

Tarieven

Tijdsduur per behandeling:  90 minuten
Kosten per behandeling:  € 132,50