Bruidsmake-up

Op je mooist ja zeggen…

Wilt u uw bruidsmake-up laten verzorgen door een professionele visagiste? Op één van de meest bijzondere dagen van uw leven is professionele en vakkundige bruidsmake-up zeer gewenst. Erg belangrijk is dat u zichzelf kunt zijn en dat u zich op uw best voelt.

Onze visagiste zorgt voor een natuurlijke look die bij u past, zodat u er op uw mooist uitziet. U straalt op deze geweldige dag!

Proefsessie

Ongeveer 4 tot 6 weken voor uw trouwdag plannen wij in overleg een proefsessie in. De proefsessie duurt ongeveer een uur, waarin uw verwachtingen en wensen worden besproken. Samen met u kijken wij wat het mooist bij u past en waar u zich fijn bij voelt. Er wordt rekening gehouden met de keuze van de jurk, de kleuren van het boeket. Wij kunnen er tevens voor zorgen dat uw wimpers wat extra volume krijgen met extra wimperstukjes. Wij maken gebruik van het topmerk Ellis Faas waarbij we  uw bruidsmake-up afstemmen op uw persoonlijkheid en uw voorkeuren. Hierdoor klopt het totaalplaatje helemaal.

Bruidsmake-up aan huis of op locatie

In uw eigen vertrouwde omgeving voorzien worden van de mooiste bruidsmake-up? Dan komen wij graag bij u thuis of op locatie. Wij kunnen tevens familie, vriendinnen en gasten voorzien van feestelijke make-up.

Bruidsmake-up Marina van Erp
Tarieven

Proefsessie bruidsmake-up  € 80
Bruidsmake-up € 65
Bruidsmake-up op locatie € 159 incl 50 km reiskosten
Make-up daggast € 45