Gevoelige huid

Mogelijkheden voor de gevoelige huid.

PCA Skin Peeling

De huidvriendelijke en toch effectieve peeling van PCA Skin zijn geschikt voor verschillende huidtypes. De samenstellingen bevatten verschillende doeltreffende ingrediënten die helpen tegen acne, hyperpigmentatie, fijne lijntjes en rimpels, terwijl de huid er vol en gehydrateerd uit ziet.

PCA Skin Peelings:

Deze samenstellingen bieden verschillende behandelingsmogelijkheden, de mildere voor zowel de gevoelige als donkere huidtypen en de meer actieve voor de dikkere huid en de rest van het lichaam. Zeer effectief voor de gevoelige-, acne-, rosacea-, zonbeschadigde- en verouderde huid.

PCA Skin retinoïde behandelingen:

Deze vooruitstrevende, hydraterende producten geven bescherming en bevorderen de opname van vitaminen, antioxidanten en andere voedingsstoffen. Ze zorgen voor een goede celdeling zodat de gezonde cellen aan de oppervlakte komen en de huid daardoor een gehydrateerd, zachte en frisse uitstraling krijgt. Het retinol (vitamine A) zorgt voor een snelle vernieuwing van de cellen zodat de huid er fris uitziet, terwijl vitamine C zorgt voor versterking van collageen en elastieke waardoor de huid elastisch blijft. De unieke formule verbetert de huidstructuur en vermindert hyperpigmentatie.

PCA Skin alternatieven voor peeling:

Voor een huid die geen peeling nodig heeft of wanneer een peeling niet mogelijk is heeft PCA Skin ook alternatieve behandelingen. Deze effectieve producten met anti-oxidanten zorgen ervoor dat de huid beschermd wordt tegen oxidatie, sterke vervuiling van buitenaf en ze reinigen de poriën. Ook aan te raden om tussen de peelings door te gebruiken voor het onderhouden van een gezonde en stralende huid.

De therapeutische maskers in de behandelingen kunnen gebruikt worden als een stapje vóór een peeling. De verschillende huidverbeterende ingrediënten in de therapeutische maskers peelen, hydrateren en kalmeren. Afhankelijk van de gekozen formule.

Hoe weet u welke peeling of behandeling juist is voor u?

Wij als PCA Skin huidspecialist zijn opgeleid om op een veilige en effectieve manier de producten te gebruiken. Door training en opleiding kunnen wij u niet alleen adviseren maar ook een op uw huid afgestemd plan samenstellen. Dit doen wij graag in een gratis intakegesprek van 30 minuten.

Heeft u pijn tijdens een peeling?

Dit hangt af van de behandeling. De meeste chemische peelings van PCA Skin zijn mild en veroorzaken een licht branderig of prikkelend gevoel. Bij diepere rimpels, beschadiging door acne of door de zon is een sterkere peeling nodig, die voor een paar minuten een wat meer branderig gevoel geeft. Hele sterke peelings zijn voor de meeste huidtypen niet nodig. PCA Skin peelings geven de meeste mensen onmiddellijk resultaat met weinig ongemak.

Maakt een peeling uw huid dunner?

Nee, een PCA Skin peeling verwijdert alleen  huidcellen aan de oppervlakte van uw huid. Daarbij is de peeling hydraterend en laat hij de huid er voller en dikker uitzien.

 

Tarieven

PCA Skin Peeling

Tijdsduur per behandeling:  60 tot 75 minuten
Kosten per behandeling:   € 110

PCA Skin Retinoide behandeling

Tijdsduur per behandeling:  60 minuten
Kosten per behandeling:   € 152,50

PCA Skin alternatieve behandeling

Tijdsduur per behandeling:  60 minuten
Kosten per behandeling:   € 85

Maak een afspraak voor een gratis intakegesprek van 30 minuten.

Vergoed mijn zorgverzekering deze behandeling?


 

Dermalogica behandelingen

dermalogicaHet huidverzorgingsmerk Dermalogica wint de afgelopen jaren snel aan populariteit, zeker onder mensen met een gevoelige en onzuivere huid. 


Dat is niet zo verwonderlijk: de producten van Dermalogica zijn zonder geur- en kleurstoffen en parabenen. Ideaal dus, voor de huid die snel geïrriteerd is.

Bij de Dermalogica behandelingen wordt niets aan het toeval overgelaten. Eerst krijgt u een huidanalyse, en aan de hand van uw huidtype en de conditie van uw huid wordt er een keuze gemaakt uit de verschillende behandelmethoden en producten. Hierdoor ontstaat een behandeling die voor iedere klant uniek is. Dit is inclusief dieptereiniging, massage en epileren.

Dermalogica biedt producten en behandelingen die specifiek gericht zijn op de gevoelige of geïrriteerde huid, de huid met pigmentvlekken, de acne huid en de verouderende huid.

Tarieven

Tijdsduur per behandeling:  60 minuten
Kosten per behandeling:  € 71

Tijdsduur per behandeling:  90 minuten
Kosten per behandeling:  € 92,50

Soin Dermatologique

maria-gallandDe Soin Dermatologique behandeling is een uniek behandelconcept van Maria Galland. De producten die hierbij worden gebruikt zijn dermatologisch getest en worden uitstekend verdragen door de gevoelige huid. Alle producten zijn zonder parabenen, paraffine en kleur-stoffen. Dit verzorgingssysteem is daarom ideaal voor de gevoelige huid of voor een huid, die tijdelijk uit balans is en waarvan het evenwicht moet worden hersteld.

Het principe van Soin Dermatologique richt zich op vernieuwing van de huid van binnenuit.

  • Het verhoogt de percentages van huidvernieuwing
  • Het beperkt de veroudering van de huid
  • Het verfijnt het huidreliëf
  • Het verstevigt het huidweefsel
  • Het normaliseert de onzuivere huid
  • Het kalmeert de geïrriteerde huid

 

Tarieven

Tijdsduur per behandeling:  90 minuten
Kosten per behandeling:  € 90

Gernetic gezichtsbehandeling

Gernétic Clear_ComplexionGernétic is een bijzondere productlijn met een totaal eigen benadering en filosofie, ontwikkeld door een apotheker. De behandeling is bedoeld voor de huid met een specifiek probleem, zoals acne, couperose of allergische reacties.

 

Deze behandeling heeft een zeer reinigende en kalmerende werking en is gericht op zuivering van de huid. Na een intensieve reiniging volgt een peeling. Hierna worden onzuiverheden verwijderd en krijgt u een gezichtsmassage die afgestemd is op uw huidprobleem, met producten specifiek bij uw huid passen. Daar overheen komt een granenpakking met een diep reinigende werking. Deze granenpakking werkt in onder een infrarode lamp. Door de warmte worden de werkstoffen beter door de huid opgenomen en wordt het zuiverende effect vergroot.

Een optimaal resultaat

De producten van Gernétic zijn samengesteld uit planten, vitaminen, sporenelementen, aminozuren, eiwitten en oliën. Deze zuivere en natuurlijke werkzame bestanddelen garanderen een optimaal resultaat, zonder kans op allergieën.

Tarieven

Tijdsduur per behandeling:  90 minuten
Kosten per behandeling:  € 86,50