Intraceuticals

Een instant boost voor uw huid dankzij de combinatie van serums en zuurstof.

Intraceuticals

150adf1c1bbb04-intraceuticals-bij-avanceO2 Intraceuticals
Intraceuticals is een behandeling die zich richt op fijne lijntjes, rimpeltjes en die de algehele hydratatie aanzienlijk verbetert. De huid ziet er verjongd, stralend en fris uit.

 

O2 Intraceuticals, wat betekend het? O2 staat voor zuurstof, Intra komt van intracellulair, wat ‘binnen de cel’  betekent. En ceuticals zijn nieuwe producten die een combinatie zijn van cosmetica en farmaceutica.

Conditie van de huid optimaal houden.
Bij anti-aging gaat het erom de natuurlijke processen in de huid zoveel mogelijk actief te houden. Als we ouder worden, maken we bijvoorbeeld minder hyaluronzuur aan, of kunnen we vitamine C minder goed opnemen. Met O2 Intraceuticals brengen we de huid weer in balans. Meteen na de behandeling voelt de huid op een natuurlijke manier weer voller en glanst weer.

Waarom vitamine C?
Vitamine A, C, E en hyaluronzuur zijn in hoge concentraties verwerkt in de serums. Vitamine C is belangrijk om nieuw collageen te vormen. Collageen heeft hyaluronzuur en vitamine C nodig om zich te kunnen vernieuwen.

Waaruit bestaat een behandeling?
De specialiste overlegt samen met u welke van de verschillende serums het best aansluit op uw huidconditie en wensen. Tijdens de behandeling met O2 Intraceuticals krijgt u als het ware een heerlijke massage van 30 minuten. De pure zuurstof word onder hoge en zeer aangename druk in de huid gebracht, samen met de werkzame stoffen vitamine C, hyaluronzuur, groene thee en aloë vera. Eén enkele behandeling geeft DIRECT resultaat, de huid ziet er frisser, strakker en glanzender uit. Intraceuticals is ook als kuur te ondergaan.

Voor wie?
Voor iedereen die er snel beter uit wil zien…
Voor een feestje, voor bruidjes, voor iedereen die zijn huid in topconditie wil brengen!

Tarieven

Tijdsduur per behandeling:  45-60 minuten
Kosten per behandeling:  € 120