Ongewenste haargroei

Laser

Ongewenste haargroei in het dagelijks leven is voor veel mensen een groot probleem. Door scheren, epileren, plukken of behandeling met hormoon-preparaten wordt getracht haargroei tegen te gaan. Met de moderne diode-lasertechnologie is het nu mogelijk om haargroei te reduceren, zonder de vaak pijnlijke neveneffecten die de traditionele haarverwijderingsmethoden met zich meebrengen.

Net als bij elektrisch ontharen worden bij een behandeling met laserlicht de haarwortels met behulp van warmte vernietigd: het laserlicht wordt op het haarzakje gericht en daar omgezet in warmte. Zo verdwijnen dus ontsierende haartjes op bijvoorbeeld de bovenlip, oksels, benen, rug of bikinilijn. Bovendien is laserlicht geschikt om couperose en pigmentvlekken te verwijderen.

Huidtherapeut bij Marina van Erp

Er is steeds meer vraag naar deskundige behandelingen met laser. Daarom hebben wij ervoor gekozen om maandelijks een zeer ervaren huidtherapeut van LaserMedikos te laten komen in ons instituut.

Wat kan zij voor u doen:

  • ongewenste haargroei

gezicht – bikinilijn – oksels – rug – armen – benen

Gemiddeld zijn er 5 tot 7 behandelingen nodig, met tussenpauzes van vier tot acht weken.

  • pigmentvlekken

gelaat – handen

  • couperose

kleine rode adertjes

  • wratjes
  • fibromen
  • schimmelnagels

Wij kiezen voor deze formule zodat wij zeker weten dat u in goede handen bent bij iemand met veel ervaring.

U bent verzekerd van een superglad eindresultaat.

Laserontharing in het gezicht wordt vergoed door de zorgverzekeraar.

Wij kunnen dit van harte aanbevelen.

Gratis intakegesprek

U krijgt een eerlijk advies op maat.

Tarieven

 

Elektrisch epileren

Net als bij handmatig epileren gebeurt elektrisch epileren ook haartje voor haartje. Elke cliënt krijgt hiervoor een nieuwe naald.

De schoonheidsspecialiste brengt het dunne naaldje aan in een haarfollikel en voert er vervolgens warmte langs. Hierdoor wordt het haarzakje dichtgeschroeid en daarmee uitgeschakeld. Elk haartje komt op die manier aan de beurt.

Iedere haar heeft meerdere behandelingen nodig, maar al na een paar keer zullen de haartjes dunner en lichter worden. Hoe vaak u terug moet komen en hoe lang de totale behandeling zal duren, hangt af van de hoeveelheid en de dikte van de haren.

Behandeling van ongewenste haargroei in het gezicht komt in aanmerking voor vergoeding door uw zorgverzekeraar.

Harsen gezicht

U wilt een stralende, gladde huid zonder ontsierende haartjes in uw gezicht?

Harsen is een snelle en doeltreffende manier om van ongewenst haargroei af te komen. Vooral voor mensen die voor het eerst of voorzichtig willen beginnen met ontharen, is harsen ideaal; de haartjes blijven langere tijd weg.

Voor het beste resultaat dienen de haartjes voor de harsbehandeling minimaal een halve centimeter lang te zijn. Bij donkere haartjes is er ook een laserbehandeling mogelijk.

Wij adviseren graag welke methode het beste bij u past.

Tarieven

Vanaf:  € 8,-