Vochtregulering

Mogelijkheden voor de droge huid.

Soin Activ’Age

Soin Activ’Age van Maria Galland, is een unieke salon beleving! Direct verstevigde huid dankzij een combinatie van productwerkzaamheid en manuele expertise.

 

Geniet van het comfortabele gevoel van een volle, goed gevoede huid door de hoogstaande Activ’Age producten. Een behandeling met 100% massage technieken, lymfe drainage gevolgd door petrissages, stimulatie van de drukpunten en diepe effleurages.

Masque Redensifiant: een peel-off masker met kostbare oliën wat voedend en verstevigend werkt. Elke rijpere, droge huid zal hier dol op zijn!

Tarieven

Tijdsduur per behandeling:  90 minuten
Kosten per behandeling:  € 129,50

PCA Skin Peeling

De huidvriendelijke en toch effectieve peeling van PCA Skin zijn geschikt voor verschillende huidtypes. De samenstellingen bevatten verschillende doeltreffende ingrediënten die helpen tegen acne, hyperpigmentatie, fijne lijntjes en rimpels, terwijl de huid er vol en gehydrateerd uit ziet.

PCA Skin Peelings:

Deze samenstellingen bieden verschillende behandelingsmogelijkheden, de mildere voor zowel de gevoelige als donkere huidtypen en de meer actieve voor de dikkere huid en de rest van het lichaam. Zeer effectief voor de gevoelige-, acne-, rosacea-, zonbeschadigde- en verouderde huid.

PCA Skin alternatieven voor peeling:

Voor een huid die geen peeling nodig heeft of wanneer een peeling niet mogelijk is heeft PCA Skin ook alternatieve behandelingen. Deze effectieve producten met anti-oxidanten zorgen ervoor dat de huid beschermd wordt tegen oxidatie, sterke vervuiling van buitenaf en ze reinigen de poriën. Ook aan te raden om tussen de peelings door te gebruiken voor het onderhouden van een gezonde en stralende huid.

De therapeutische maskers in de behandelingen kunnen gebruikt worden als een stapje vóór een peeling. De verschillende huidverbeterende ingrediënten in de therapeutische maskers peelen, hydrateren en kalmeren. Afhankelijk van de gekozen formule.

Hoe weet u welke peeling of behandeling juist is voor u?

Wij als PCA Skin huidspecialist zijn opgeleid om op een veilige en effectieve manier de producten te gebruiken. Door training en opleiding kunnen wij u niet alleen adviseren maar ook een op uw huid afgestemd plan samenstellen. Dit doen wij graag in een gratis intakegesprek van 15 minuten.

Heeft u pijn tijdens een peeling?

Dit hangt af van de behandeling. De meeste fruitzuur peelings van PCA Skin zijn mild en veroorzaken een licht branderig of prikkelend gevoel. Bij diepere rimpels, beschadiging door acne of door de zon is een sterkere peeling nodig, die voor een paar minuten een wat meer branderig gevoel geeft. Hele sterke peelings zijn voor de meeste huidtypen niet nodig. PCA Skin peelings geven de meeste mensen onmiddellijk resultaat met weinig ongemak.

Maakt een peeling uw huid dunner?

Nee, een PCA Skin peeling verwijdert alleen  huidcellen aan de oppervlakte van uw huid. Daarbij is de peeling hydraterend en laat hij de huid er voller en dikker uitzien.

 

Tarieven

PCA Skin Peeling

Tijdsduur per behandeling:  60 tot 75 minuten
Kosten per behandeling:   € 115

PCA Skin alternatieve behandeling

Tijdsduur per behandeling:  60 minuten
Kosten per behandeling:   € 89,50

Maak een afspraak voor een gratis intakegesprek van 15 minuten.

Vergoed mijn zorgverzekering deze behandeling?


 

Soin Hydra’Global

De Soin Hydra’Global behandeling is de nieuwste generatie hydratatie. Uw huid krijgt een hydratatie boost, een kick van frisheid en directe energie.

 

Eerst wordt uw huid grondig gereinigd en gescrubd. Een 100% manuele massage geeft een ontspannen effect. Masque Desaltérant een verkoelend peel-off masker met zeer effectieve werkstoffen voor onmiddelijke en langdurige hydratatie. Afsluitend een aangepast Ultim’Boost met serum ter stimulering van de huid activiteit.

Een perfecte korte vakantie voor uw huid!

 

Tarieven

Tijdsduur per behandeling:  90 minuten
Kosten per behandeling: € 102,50


Heeft u wat minder tijd?

De Soin Hydra’Global Short behandeling biedt u dezelfde zuiverende en ontspannen ervaring, maar dan zonder de massage en epilatie.

Tarieven

Tijdsduur per behandeling:  60 minuten
Kosten per behandeling:  € 85


 

Soin Mille lumière

milleOnze meest intensieve en luxueuze anti-aging behandeling, die ook perfect is voor de vochtarme huid.

 

 


De Soin Mille Lumière is de champagne onder de behandelingen van Maria Galland en regenereert, verstevigt en verzorgt op het allerhoogste niveau. Een vliesmasker, gevolgd door een weldadige massage en de zeer hoogwaardige producten zorgen voor de vermindering van rimpels, en een herstel en versteviging van de huid. Resulaat: een frisse uitstraling en een onmiddellijke anti-aging werking. Ervaar negentig minuten puur weldadig genot.

 

Tarieven

Tijdsduur per behandeling:  90 minuten
Kosten per behandeling:  € 132,50

OXYjet zuurstof in topvorm…

OXYjet – hét concept
Individueel afgestemde werkstofconcentraties worden op de huid aangebracht en met gepulseerde zuurstof diep in de huid “ingesluisd”. Zonder naalden, voorzichtig, effectief en veilig!

 

De speciaal voor de OXYjet zuurstofapparatuur/zuurstofbehandeling ontwikkelde NORA BODE serums en concentraten, zijn zorgvuldig op de penetratie, verdraagzaamheid en natuurlijke werkzaamheid getest. Vrij van geur- en conserveringsstoffen en compatibel met pure zuurstof van medicinale kwaliteit 95%.


Door pure zuurstof in combinatie met huideigen werkstoffen van buitenaf toe te voegen kunnen wij een aanzienlijke verbetering, verjonging en versteviging van de huid creëren.

 

OXYclear: INTENSIEF SCHOON EN FRIS

Elke OXYjet-behandeling begint met een intensief reinigende OXYclear-applicatie. Pure zuurstof, enzymen en ureum verwijderen vuil en verhoorningen van de huid. Zij zorgen voor een schone huid tot diep in de poriën.

 

OXYjet: INJECTEREN ZONDER NAALDEN

Afgestemd op het individuele huidprobleem worden werkstoffen bestaande uit actieve gepulseerde druk, pijnloos want zonder naalden, diep in de huid “geschoten”. Het zo gecreëerde depot werkt in de diepte van de huid, die daardoor wordt opgevuld en een snel resultaat zichtbaar is.

 

OXYtone: NATUURLIJK STEVIGER IS MOOI

De OXYtone-behandeling werkt volgens het principe van polyrotatie. Hiermee wordt puur mechanisch, dus zonder stroom, de huid, het bindweefsel en de spieren behandeld met strakkere gezichtscontouren ten gevolge. Tevens stimuleert het BIO RED Light de collageen vorming en zorgt de toevoeging van pure zuurstof voor een boost van de huid.

 

OXYcryo: KOU TEGEN EEN VERMOEIDE HUID

Hierbij wordt gewerkt met een combinatie van een tintelend frisse kou en een geconcentreerde zuurstof-werkstof. Deze combinatie voedt de huid. De huid wordt hierbij afgekoeld van 34°C naar ca. 10 °C. Dit zorgt voor strakkere gezichtscontouren en een rossige teint.

 

OXYspray: EERSTE HULP BIJ EEN GEIRRITEERDE HUID

Na intensieve peelings, laserbehandelingen of beautyoperaties is het beter om de huid niet aan te raken. Met de OXYspray-behandeling kan het genezingsproces worden versneld. Medische pure geconcentreerde zuurstof werkt verkoelend en kalmeert de geïrriteerde huid en verzacht de rode huid. Bovendien hydrateren alle producten intensief.

 

Waarom huidverbetering met zuurstof?

Zuurstof is het elixer van ons bestaan en functioneren. Naarmate wij ouder worden vermindert het vermogen van de huid om van binnenuit zuurstof op te nemen, waardoor het verouderingsproces geactiveerd wordt. Andere invloeden van buitenaf, zoals luchtvervuiling, stress, roken, voedingspatroon en erfelijkheid, versterken dit proces.

Tarieven

OXYjet basic 90 minuten € 157,50

OXYjet deluxe 120 minuten € 197,50

OXYjet basic met PCA Peelingen  105 minuten € 179,50

 

Losse modules icm diverse gezichtsbehandelingen

OXYtone bindweefselmassage € 25

OXYspray hydratatie € 25

OXYjet zuurstofdruk met booster € 30