Vochtregulering

Mogelijkheden voor de droge huid.

PCA Skin Peeling

De huidvriendelijke en toch effectieve peeling van PCA Skin zijn geschikt voor verschillende huidtypes. De samenstellingen bevatten verschillende doeltreffende ingrediënten die helpen tegen acne, hyperpigmentatie, fijne lijntjes en rimpels, terwijl de huid er vol en gehydrateerd uit ziet.

PCA Skin Peelings:

Deze samenstellingen bieden verschillende behandelingsmogelijkheden, de mildere voor zowel de gevoelige als donkere huidtypen en de meer actieve voor de dikkere huid en de rest van het lichaam. Zeer effectief voor de gevoelige-, acne-, rosacea-, zonbeschadigde- en verouderde huid.

PCA Skin retinoïde behandelingen:

Deze vooruitstrevende, hydraterende producten geven bescherming en bevorderen de opname van vitaminen, antioxidanten en andere voedingsstoffen. Ze zorgen voor een goede celdeling zodat de gezonde cellen aan de oppervlakte komen en de huid daardoor een gehydrateerd, zachte en frisse uitstraling krijgt. Het retinol (vitamine A) zorgt voor een snelle vernieuwing van de cellen zodat de huid er fris uitziet, terwijl vitamine C zorgt voor versterking van collageen en elastieke waardoor de huid elastisch blijft. De unieke formule verbetert de huidstructuur en vermindert hyperpigmentatie.

PCA Skin alternatieven voor peeling:

Voor een huid die geen peeling nodig heeft of wanneer een peeling niet mogelijk is heeft PCA Skin ook alternatieve behandelingen. Deze effectieve producten met anti-oxidanten zorgen ervoor dat de huid beschermd wordt tegen oxidatie, sterke vervuiling van buitenaf en ze reinigen de poriën. Ook aan te raden om tussen de peelings door te gebruiken voor het onderhouden van een gezonde en stralende huid.

De therapeutische maskers in de behandelingen kunnen gebruikt worden als een stapje vóór een peeling. De verschillende huidverbeterende ingrediënten in de therapeutische maskers peelen, hydrateren en kalmeren. Afhankelijk van de gekozen formule.

Hoe weet u welke peeling of behandeling juist is voor u?

Wij als PCA Skin huidspecialist zijn opgeleid om op een veilige en effectieve manier de producten te gebruiken. Door training en opleiding kunnen wij u niet alleen adviseren maar ook een op uw huid afgestemd plan samenstellen. Dit doen wij graag in een gratis intakegesprek van 30 minuten.

Heeft u pijn tijdens een peeling?

Dit hangt af van de behandeling. De meeste chemische peelings van PCA Skin zijn mild en veroorzaken een licht branderig of prikkelend gevoel. Bij diepere rimpels, beschadiging door acne of door de zon is een sterkere peeling nodig, die voor een paar minuten een wat meer branderig gevoel geeft. Hele sterke peelings zijn voor de meeste huidtypen niet nodig. PCA Skin peelings geven de meeste mensen onmiddellijk resultaat met weinig ongemak.

Maakt een peeling uw huid dunner?

Nee, een PCA Skin peeling verwijdert alleen  huidcellen aan de oppervlakte van uw huid. Daarbij is de peeling hydraterend en laat hij de huid er voller en dikker uitzien.

 

Tarieven

PCA Skin Peeling

Tijdsduur per behandeling:  60 tot 75 minuten
Kosten per behandeling:   € 112

PCA Skin Retinoide behandeling

Tijdsduur per behandeling:  60 minuten
Kosten per behandeling:   € 155

PCA Skin alternatieve behandeling

Tijdsduur per behandeling:  60 minuten
Kosten per behandeling:   € 87

Maak een afspraak voor een gratis intakegesprek van 15 minuten.

Vergoed mijn zorgverzekering deze behandeling?


 

Soin Thalasso

soin_thalasso_De Thalasso behandelingen maken gebruik van de natuurlijke kracht van de zee en geven u een gevoel van frisheid en ontspanning. Uw huid voelt steviger aan en is optimaal voorzien van vocht. Een powerkuur uit de zee! Het wellness gevoel staat voorop bij Thalasso.

 

Eerst wordt uw huid grondig gereinigd en gescrubd. Tijdens een weldadige massage verdwijnen alle sporen van vermoeidheid als sneeuw voor de zon. Daarna wordt er een speciaal essence aangebracht afgestemd op uw huidtype. Onder het verkoelende Masque Thalasso dringen deze stoffen diep in uw huid door, en tegelijkertijd stimuleert dit algenmasker de stofwisseling en zorgt het voor een hoog geconcentreerde, langaanhoudende toevoer van vocht. De gestreste huid ontslakt en wordt gerepareerd.

Een perfecte korte vakantie voor uw huid!

Tarieven

Tijdsduur per behandeling:  90 minuten
Kosten per behandeling: € 102,50


Heeft u wat minder tijd?

De Thalasso Short behandeling biedt u dezelfde zuiverende en ontspannen ervaring, maar dan zonder de massage en epilatie.

Tarieven

Tijdsduur per behandeling:  60 minuten
Kosten per behandeling:  € 85


Soin Cocon

soin_coconBij de behandeling Soin Cocon draait alles om wellness en ontspanning. Een momentje voor uzelf. Bijzonder in deze behandeling is dat in elke fase van de behandeling weldadige massages worden uitgevoerd die de gelaatstrekken ontspannen, de huid glad maken en bindweefsel stimuleren.

 

De reiniging, de essences met geconcentreerde werkstoffen, het gezichtsmasker en het fantastische zachte schuimmasker – dat het gezicht als een cocon omhult, verzorgen de huid met zeer geconcentreerde werkstoffen. Het resultaat: uw huid straalt gezond en vitaal, met een dosis nieuwe energie en spankracht.

Tarieven

Tijdsduur per behandeling:  90 minuten
Kosten per behandeling:  € 87


Soin Mille lumière

milleOnze meest intensieve en luxueuze anti-aging behandeling, die ook perfect is voor de vochtarme huid.

 

 


De Soin Mille Lumière is de champagne onder de behandelingen van Maria Galland en regenereert, verstevigt en verzorgt op het allerhoogste niveau. Een vliesmasker, gevolgd door een weldadige massage en de zeer hoogwaardige producten zorgen voor de vermindering van rimpels, en een herstel en versteviging van de huid. Resulaat: een frisse uitstraling en een onmiddellijke anti-aging werking. Ervaar negentig minuten puur weldadig genot.

 

Tarieven

Tijdsduur per behandeling:  90 minuten
Kosten per behandeling:  € 132,50

Intraceuticals

150adf1c1bbb04-intraceuticals-bij-avanceO2 Intraceuticals
Intraceuticals is een behandeling die zich richt op fijne lijntjes, rimpeltjes en die de algehele hydratatie aanzienlijk verbetert. De huid ziet er verjongd, stralend en fris uit.

 

O2 Intraceuticals, wat betekend het? O2 staat voor zuurstof, Intra komt van intracellulair, wat ‘binnen de cel’  betekent. En ceuticals zijn nieuwe producten die een combinatie zijn van cosmetica en farmaceutica.

Conditie van de huid optimaal houden.
Bij anti-aging gaat het erom de natuurlijke processen in de huid zoveel mogelijk actief te houden. Als we ouder worden, maken we bijvoorbeeld minder hyaluronzuur aan, of kunnen we vitamine C minder goed opnemen. Met O2 Intraceuticals brengen we de huid weer in balans. Meteen na de behandeling voelt de huid op een natuurlijke manier weer voller en glanst weer.

Waarom vitamine C?
Vitamine A, C, E en hyaluronzuur zijn in hoge concentraties verwerkt in de serums. Vitamine C is belangrijk om nieuw collageen te vormen. Collageen heeft hyaluronzuur en vitamine C nodig om zich te kunnen vernieuwen.

Waaruit bestaat een behandeling?
De specialiste overlegt samen met u welke van de verschillende serums het best aansluit op uw huidconditie en wensen. Tijdens de behandeling met O2 Intraceuticals krijgt u als het ware een heerlijke massage van 30 minuten. De pure zuurstof word onder hoge en zeer aangename druk in de huid gebracht, samen met de werkzame stoffen vitamine C, hyaluronzuur, groene thee en aloë vera. Eén enkele behandeling geeft DIRECT resultaat, de huid ziet er frisser, strakker en glanzender uit. Intraceuticals is ook als kuur te ondergaan.

Voor wie?
Voor iedereen die er snel beter uit wil zien…
Voor een feestje, voor bruidjes, voor iedereen die zijn huid in topconditie wil brengen!

Tarieven

Tijdsduur per behandeling:  45-60 minuten
Kosten per behandeling:  € 120