Handen

GelColor by OPI

GelColor by OPI draagt als een gel, maar voelt en ziet eruit als nagellak! Heb je geen tijd om je nagels telkens opnieuw te lakken? Of wil jij je op vakantie geen zorgen maken over je nagels? Ga dan voor GelColor by OPI. Ook ideaal voor bruidjes.

Je favoriete OPI kleur blijft twee weken perfect glanzend zitten. GelColor is eenvoudig zelf te verwijderen, zonder dat het de natuurlijke nagel beschadigt.

Waarom GelColor bij OPI?
  • Langhoudende kleur met intense glans
  • Blijft twee weken perfect zitten
  • Draagt als een gel, voelt en ziet er uit als nagellak
  • Direct droog, dus geen beschadigingen
  • Zeer geschikt voor vakanties en speciale gelegenheden
  • Ruime keuze uit OPI’s bestseller kleuren
  • Is eenvoudig zelf te verwijderen

De GelColors worden door ons in een ultrasnelle behandeling aangebracht en bestaan voor 100% uit gel. Hierdoor is een onvergelijkbare optimale hechting mogelijk en blijft je favoriete OPI kleur, afhankelijk van de conditie van je natuurlijke nagel, twee weken perfect zitten. GelColor wordt uitgehard onder een LED light waardoor je kleur direct droog is. Je kunt dan ook alles meteen weer doen zonder dat je de GelColor beschadigt!

Tarieven

OPI GelColor vanaf € 29,50
OPI manicure + GelColor € 61


 

Manicure

Onze handen zijn onmisbaar, en verdienen daarom de beste zorg. Mooi verzorgde handen zijn echte blikvangers, en tijdens onze manicure worden zij dan ook eens goed in de watten gelegd met producten van het gerenommeerde merk O.P.I. 

We beginnen met een scrub, waarna een reinigingsbadje volgt, de nagels in een mooie vorm worden geveild, de nagelriemen met olie verzorgd worden en losse velletjes worden weggeknipt. De nagels krijgen tot slot een basecoat, twee keer een kleurlak en een topcoat die ervoor zorgt dat u zes weken plezier heeft van uw mooie nagels.

Handig:

Deze behandeling kan ook als extraatje geboekt worden tijdens een andere treatment. Laat uw nagels drogen tijdens een facial!

Tarieven

Tijdsduur per behandeling:  45 minuten
Kosten per behandeling:  € 53,50