Mannen

Behandelingen en producten speciaal voor mannen zijn in opkomst en steeds meer mannen vinden dan ook hun weg naar huidverzorgingsinstituut Marina van Erp. Dit kan zijn voor een behandeling gericht op een specifiek probleem, of voor een korte gezichtsbehandeling waarin we de huid reinigen, scrubben, ontdoen van onzuiverheden en een masker geven.

Ook voor het ontharen van de rug kunnen mannen bij ons terecht. Een aantalvan de merken die we gebruiken in ons instituut heeft speciale productlijnen voor mannen.

Maria-Galland-Mannen-small

Zo bieden onder meer Dermalogica, Shiseido, Maria Galland en Gernétic – deze laatste is uitermate geschikt voor de probleemhuid – speciaal voor de mannenhuid ontwikkelde crèmes en serums.

 

Soin Homme Thalasso

fcepic_fb507f8894De Thalasso behandelingen maken gebruik van de natuurlijke kracht van de zee en geven u een gevoel van frisheid en ontspanning. Uw huid voelt steviger aan en is optimaal voorzien van vocht. Een powerkuur uit zee! Het wellness gevoel staat voorop bij Thalasso Basic.

 

Eerst wordt uw huid grondig gereinigd en gescrubd. Tijdens een weldadige massage verdwijnen alle sporen van vermoeidheid als sneeuw voor de zon. Daarna komt er een speciaal concentraat afgestemd op uw huidtype. Onder het verkoelende Masque Thalasso dringen deze stoffen diep in uw huid door, en tegelijkertijd stimuleert dit algenmasker de stofwisseling en zorgt het voor een hoog geconcentreerde, langaanhoudende toevoer van vocht. De gestreste huid ontslakt en wordt gerepareerd.

Een perfecte korte vakantie voor uw huid!

Tarieven

Tijdsduur per behandeling:  90 minuten
Kosten per behandeling: € 97,50


Heeft u wat minder tijd?

De Thalasso Short behandeling biedt u dezelfde zuiverende en ontspannen ervaring, maar dan zonder de massage en epilatie.

Tarieven

Tijdsduur per behandeling:  60 minuten
Kosten per behandeling:  € 83,-


Microdermabrasie

Facial MassageInmiddels het paradepaardje van ons instituut: microdermabrasie. Deze intensieve gezichtspeeling zorgt voor een gladde, frisse huid.

Veroudering, luchtvervuiling en slechte eetgewoonten blokkeren de huid in haar natuurlijke peeling proces.Dode huidcellen blijven achter op de huid en veroorzaken een doffe, verouderde huid.

De MegaPeel behandeling zorgt ervoor dat de dode huidcellen laagje voor laagje worden verwijderd. Speciale kristallen worden door middel van een handstukje op de huid aangebracht en samen met de dode huidcellen weer afgezogen.

De intensiteit van de peeling varieert naar wens: van een hele zachte behandeling – voor als u bijvoorbeeld ’s avonds naar een feestje moet – tot een intensieve behandeling voor een langdurig resultaat. Tijdens de behandeling wordt de huid gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken. De productie van collageen en elastine wordt verhoogd en dit resulteert in een gladde en frisse huid.

De MegaPeel behandeling is bij uitstek geschikt voor:
 • Een futloze, droge en ruwe huid
 • Een acne huid en acnelittekens
 • Een vette of zonbeschadigde huid
 • Fijne lijntjes en ondiepe rimpels
 • Pigmentvlekken

Een langdurig effect

Voor een langdurig effect, raden wij aan om een serie van zes MegaPeel behandelingen te ondergaan; de zevende behandeling is vervolgens gratis.
U komt eenmaal per week of eens in de twee weken, afhankelijk van de intensiteit van de behandeling.

microdermabrasie-megapeel

Deze behandeling kan uiteraard ook eenmalig geboekt worden, de huid frist dan zichtbaar op en wordt mooi glad. Een goed uitgebalanceerd huidverzorgingsprogramma dat aansluit op de MegaPeel behandeling is de sleutel voor een langdurige verbetering van uw huid.

Wilt u meer weten over deze behandelmethode?
Vraag een van onze huidspecialistes over onze werkwijze en mogelijkheden voor uw huid.

Tarieven

Tijdsduur per behandeling:  60 tot 90 minuten
Kosten per behandeling:   € 117,50

Vergoed mijn zorgverzekering deze behandeling?


 

Korte gezichtsbehandeling

men_facialOnze korte behandeling is ideaal voor als u weinig tijd heeft, op zoek bent naar een budgetvriendelijke huidoppepper of een jonge huid heeft die nog weinig extra zorg nodig heeft. Perfect om in korte tijd van onzuiverheden verlost te worden.

 

Deze behandeling bestaat uit:

 • Reiniging
 • Peeling
 • Huidonzuiverheden verwijderen
 • Masker
 • Dagverzorging
 • Huidverzorgingsadvies

 

Tarieven

Tijdsduur per behandeling:  45 minuten
Kosten per behandeling:  € 55,-

Toch liever iets extra’s?

Bij de korte gezichtsbehandeling Plus krijgt u dezelfde treatment, maar dan inclusief een korte massage met super concentraat.

Uw huidtype bepaalt welke van de zes mogelijke essences gebruikt wordt. Dit essence is twintig keer sterker dan een ‘gewoon’ huidverzorgingsproduct. Deze behandeling is reinigend en voedend tegelijk.

Tarieven

Tijdsduur per behandeling:  60 minuten
Kosten per behandeling:  € 68,-


Rugbehandeling

iStock_000016905156Iedere huid heeft behoefte aan de juiste verzorging, dus waarom niet de huid van uw rug?

Veel mensen hebben op hun rug last van mee-eters, acne of ongewenste haargroei. Onze rugbehandeling bestaat uit een reiniging, peeling, het verwijderen van huidonzuiverheden en een weldadig masker.

Tarieven

Tijdsduur per behandeling:  45 minuten
Kosten per behandeling:  € 55,-


Het is ook mogelijk om uw rug door ons te laten harsen.

Tarieven

Kosten per behandeling voor de hele rug:  € 47,-
Kosten per behandeling voor alleen de bovenkant:  € 30,50