Rimpels

Rimpels zijn een natuurlijk verschijnsel. Bij het ouder worden van de huid, wordt er onderhuids minder collageen, elastine en vocht aangemaakt. Ook roken, zonlicht en stress kunnen rimpels veroorzaken.

Met onze gespecialiseerde behandelingen vertraagt u de rimpelvorming, en ziet u er stralend en verzorgd uit. Voor een mooie look met goede, natuurlijke uitstraling.

PCA Skin Peeling

De huidvriendelijke en toch effectieve peeling van PCA Skin zijn geschikt voor verschillende huidtypes. De samenstellingen bevatten verschillende doeltreffende ingrediënten die helpen tegen acne, hyperpigmentatie, fijne lijntjes en rimpels, terwijl de huid er vol en gehydrateerd uit ziet.

PCA Skin Peelings:

Deze samenstellingen bieden verschillende behandelingsmogelijkheden, de mildere voor zowel de gevoelige als donkere huidtypen en de meer actieve voor de dikkere huid en de rest van het lichaam. Zeer effectief voor de gevoelige-, acne-, rosacea-, zonbeschadigde- en verouderde huid.

PCA Skin retinoïde behandelingen:

Deze vooruitstrevende, hydraterende producten geven bescherming en bevorderen de opname van vitaminen, antioxidanten en andere voedingsstoffen. Ze zorgen voor een goede celdeling zodat de gezonde cellen aan de oppervlakte komen en de huid daardoor een gehydrateerd, zachte en frisse uitstraling krijgt. Het retinol (vitamine A) zorgt voor een snelle vernieuwing van de cellen zodat de huid er fris uitziet, terwijl vitamine C zorgt voor versterking van collageen en elastieke waardoor de huid elastisch blijft. De unieke formule verbetert de huidstructuur en vermindert hyperpigmentatie.

PCA Skin alternatieven voor peeling:

Voor een huid die geen peeling nodig heeft of wanneer een peeling niet mogelijk is heeft PCA Skin ook alternatieve behandelingen. Deze effectieve producten met anti-oxidanten zorgen ervoor dat de huid beschermd wordt tegen oxidatie, sterke vervuiling van buitenaf en ze reinigen de poriën. Ook aan te raden om tussen de peelings door te gebruiken voor het onderhouden van een gezonde en stralende huid.

De therapeutische maskers in de behandelingen kunnen gebruikt worden als een stapje vóór een peeling. De verschillende huidverbeterende ingrediënten in de therapeutische maskers peelen, hydrateren en kalmeren. Afhankelijk van de gekozen formule.

Hoe weet u welke peeling of behandeling juist is voor u?

Wij als PCA Skin huidspecialist zijn opgeleid om op een veilige en effectieve manier de producten te gebruiken. Door training en opleiding kunnen wij u niet alleen adviseren maar ook een op uw huid afgestemd plan samenstellen. Dit doen wij graag in een gratis intakegesprek van 30 minuten.

Heeft u pijn tijdens een peeling?

Dit hangt af van de behandeling. De meeste chemische peelings van PCA Skin zijn mild en veroorzaken een licht branderig of prikkelend gevoel. Bij diepere rimpels, beschadiging door acne of door de zon is een sterkere peeling nodig, die voor een paar minuten een wat meer branderig gevoel geeft. Hele sterke peelings zijn voor de meeste huidtypen niet nodig. PCA Skin peelings geven de meeste mensen onmiddellijk resultaat met weinig ongemak.

Maakt een peeling uw huid dunner?

Nee, een PCA Skin peeling verwijdert alleen  huidcellen aan de oppervlakte van uw huid. Daarbij is de peeling hydraterend en laat hij de huid er voller en dikker uitzien.

 

Tarieven

PCA Skin Peeling

Tijdsduur per behandeling:  60 tot 75 minuten
Kosten per behandeling:   € 110

PCA Skin Retinoide behandeling

Tijdsduur per behandeling:  60 minuten
Kosten per behandeling:   € 152,50

PCA Skin alternatieve behandeling

Tijdsduur per behandeling:  60 minuten
Kosten per behandeling:   € 85

Maak een afspraak voor een gratis intakegesprek van 30 minuten.

Vergoed mijn zorgverzekering deze behandeling?


 

Collageen lichttherapie

Het licht van de collageenlampen wordt door de huidcellen opgenomen en zorgt voor een toename van de lichaamseigen productie van collageen, elastine en hyaluron. Bij regelmatig gebruik worden rimpeltjes gereduceerd, wordt de huid zichtbaar strakker en verbetert het totale huidbeeld. De gevolgen van huidveroudering worden met deze behandeling op een natuurlijke wijze verminderd.


Directe resultaten:

 • Zachte en soepele huid
 • Toename van het vochtgehalte
 • Verbetering van het totale huidbeeld
 • Fijnere poriën
 • Stralende teint

Resultaten op lange termijn:

 • Het bindweefsel wordt met collageen, elastine en hyaluron opgevuld
 • Vermindering van rimpeltjes in het gezicht en decolleté

Bewezen werking van collageen lichttherapie

De werkzaamheid van lichtbehandelingen met een speciale frequentie is door talloze wetenschappelijke studies bevestigd. De behandelingen worden dan ook sinds vele jaren met succes toegepast in de geneeskunde- en cosmeticabranche.
Wetenschappers van de Universiteit in Ulm hebben de effectiviteit van de collageen lichtbehandeling onderzocht en verklaard dat er inderdaad sprake is van huidverjonging. Na slechts een maand had 80% van de testpersonen een zachtere huid en bij meer dan 60% konden meerdere zichtbare effecten worden vastgesteld. Na de tweede maand waren deze resultaten nogmaals duidelijk verbeterd. De gebruikers hadden een strakkere huid, minder rimpeltjes, verfijnde poriën en een regelmatiger huidbeeld.

De behandeling

Met uitzondering van de Collageen Short begint elke collageen lichtbehandeling met een reiniging. Na deze reiniging wordt een serum op de huid aangebracht die de werking van het licht stimuleert. Nu is uw huid klaar om aan het licht blootgesteld te worden. Ter afsluiting van de behandeling wordt een verzorgende crème aangebracht.
Het dragen van een beschermingsbrilletje is niet nodig, maar kan het gebruik wel aangenamer maken. Voor aanvang van de behandeling krijgt u daarom een brilletje aangeboden. Tussen de individuele behandelingen bevelen we een pauze van tenminste 48 uur aan.

Een optimaal resultaat

De meeste gebruikers spreken al na de eerste behandeling van een ontspannend effect en een frissere en zachtere huid. Voor de beste resultaten zal de collageen lichtbehandeling regelmatig en over een langer tijdsbestek ondergaan moeten worden. De werking van de behandeling wordt versterkt door deze aan te vullen met hoogwaardige huidverzorgingsproducten. Daarnaast draagt een gezonde levensstijl ook zeker bij aan het uiteindelijke resultaat.

Is de behandeling voor iedereen geschikt?

De collageen lichtbehandeling is voor alle huidtypes geschikt. Zwangere vrouwen, mensen met een lage bloeddruk of met epilepsie, mensen met een verhoogde gevoeligheid voor licht of mensen die medicijnen gebruiken die een verhoogde lichtgevoeligheid veroorzaken (zoals antibiotica of Sint-Janskruid) mogen de behandeling niet ondergaan.

Is het rood licht-gebruik met zonlicht te vergelijken?

Nee, bij de collageen lichtbehandeling gebruiken we licht met een speciale frequentie dat praktisch geen UV-straling bevat. De huid zal dus ook niet bruinen door de behandeling.

Natuurlijke regeneratie & verjonging van de huid

Wat zijn de oorzaken van huidveroudering?

Huidveroudering wordt door meerdere factoren veroorzaakt, zoals stress, weinig slapen, slechte voeding en roken. Daarnaast neemt vanaf het 25e levensjaar de verzorging van de opperhuid met voedingsstoffen af. Dit leidt tot een vermoeide, vale en onregelmatige teint. Naarmate men ouder wordt vertraagt de stofwisseling van de fibroblast-cellen (cellen in het bindweefsel), waardoor het collageengehalte van de huid per levensjaar gemiddeld met 1% daalt. Aangezien collageen de belangrijkste ‘vulling’ van het bindweefsel is, verslapt de huid. De verminderde celregeneratie leidt bovendien tot vochtverlies, vermindering van elasticiteit en tenslotte tot rimpelvorming.

Hoe zorgt licht voor huidverjonging?

Bij de collageen lichtbehandeling gebruiken we licht met een bepaalde frequentie om de huid op een natuurlijke wijze te verjongen. Dit licht wordt door de huidcellen opgenomen en verhoogt daar de lichaamseigen productie van collageen, elastine en hyaluron. Hierdoor worden rimpeltjes gereduceerd, wordt de huid zichtbaar strakker en verbetert het totale huidbeeld. Het resultaat is een strakkere en gezondere huid.

Tarieven

Collageen Beauty & Go (30 minuten):

 • Reiniging van de huid
 • Skin Peeling
 • Serum
 • Collageenlicht
 • Verstevigende collageencrème

1 behandeling: € 46,50
5 behandelingen: € 207,50
10 behandelingen: € 415

Collageen Beauty & Go met bindweefselmassage (45 minuten):

 • Reiniging van de huid
 • Skin Peeling
 • Bindweefselmassage
 • Serum
 • Collageenlicht
 • Verstevigende collageencrème

1 behandeling: € 57

Collageen Short (15 minuten):

 • Collageenlicht

1 behandeling: € 36,50
5 behandelingen: € 175

Collageenlicht tijdens een gezichtsbehandeling: € 26,50


 

Soin Masque Modelant

soin mille lumiereSoin masque modelant is een klassieker die zich al miljoenen keren heeft bewezen. Deze behandeling van het bekende Franse beautymerk Maria Galland is gebaseerd op een diep werkend mineralenmasker dat uit zichzelf warm wordt en elke huidzone afzonderlijk behandelt. 

 

De gereinigde huid wordt allereerst op het masker voorbereid met lokale ‘probleemoplossers’, die zijn afgestemd op uw individuele behoeften. Het thermische effect van het masker dat daarna wordt aangebracht, zorgt ervoor dat de werkstoffen optimaal worden opgenomen en dat de resultaten verbluffend zijn: de huid wordt verstevigd en straalt. U ziet er jaren jonger uit.

Tarieven

Tijdsduur per behandeling:  90 minuten
Kosten per behandeling:  € 128

Shiseido gezichtsbehandeling

beauty careShiseido is een Japanse productlijn die eeuwenoude Oosterse en Westerse filosofieën combineert.

 

Een Shiseido gezichtsbehandeling brengt uw lichamelijke en geestelijke energie weer in evenwicht. U kunt heerlijk ontspannen tijdens een uitgebreide massage waarbij gebruik wordt gemaakt van Oosterse drukpunten. Uw gezicht wordt optimaal verwend met een collageenvliesmasker, gedrenkt in een hoogwaardige vloeistof. Dit zorgt voor anti-aging en hydratatie. Door de verfijnde geur is deze behandeling holistisch en een compleet genot. Voor wie behoefte heeft aan een luxe verwenmomentje.

Tarieven

Tijdsduur per behandeling:  90 minuten
Kosten per behandeling:  € 95

Soin Mille lumière

milleOnze meest intensieve en luxueuze anti-aging behandeling, die ook perfect is voor de vochtarme huid.

 

 


De Soin Mille Lumière is de champagne onder de behandelingen van Maria Galland en regenereert, verstevigt en verzorgt op het allerhoogste niveau. Een vliesmasker, gevolgd door een weldadige massage en de zeer hoogwaardige producten zorgen voor de vermindering van rimpels, en een herstel en versteviging van de huid. Resulaat: een frisse uitstraling en een onmiddellijke anti-aging werking. Ervaar negentig minuten puur weldadig genot.

 

Tarieven

Tijdsduur per behandeling:  90 minuten
Kosten per behandeling:  € 130

Intraceuticals

150adf1c1bbb04-intraceuticals-bij-avanceO2 Intraceuticals
Intraceuticals is een behandeling die zich richt op fijne lijntjes, rimpeltjes en die de algehele hydratatie aanzienlijk verbetert. De huid ziet er verjongd, stralend en fris uit.

 

O2 Intraceuticals, wat betekend het? O2 staat voor zuurstof, Intra komt van intracellulair, wat ‘binnen de cel’  betekent. En ceuticals zijn nieuwe producten die een combinatie zijn van cosmetica en farmaceutica.

Conditie van de huid optimaal houden.
Bij anti-aging gaat het erom de natuurlijke processen in de huid zoveel mogelijk actief te houden. Als we ouder worden, maken we bijvoorbeeld minder hyaluronzuur aan, of kunnen we vitamine C minder goed opnemen. Met O2 Intraceuticals brengen we de huid weer in balans. Meteen na de behandeling voelt de huid op een natuurlijke manier weer voller en glanst weer.

Waarom vitamine C?
Vitamine A, C, E en hyaluronzuur zijn in hoge concentraties verwerkt in de serums. Vitamine C is belangrijk om nieuw collageen te vormen. Collageen heeft hyaluronzuur en vitamine C nodig om zich te kunnen vernieuwen.

Waaruit bestaat een behandeling?
De specialiste overlegt samen met u welke van de verschillende serums het best aansluit op uw huidconditie en wensen. Tijdens de behandeling met O2 Intraceuticals krijgt u als het ware een heerlijke massage van 30 minuten. De pure zuurstof word onder hoge en zeer aangename druk in de huid gebracht, samen met de werkzame stoffen vitamine C, hyaluronzuur, groene thee en aloë vera. Eén enkele behandeling geeft DIRECT resultaat, de huid ziet er frisser, strakker en glanzender uit. Intraceuticals is ook als kuur te ondergaan.

Voor wie?
Voor iedereen die er snel beter uit wil zien…
Voor een feestje, voor bruidjes, voor iedereen die zijn huid in topconditie wil brengen!

Tarieven

Tijdsduur per behandeling:  45-60 minuten
Kosten per behandeling:  € 120


 

Microdermabrasie

microdermabrasieInmiddels het paradepaardje van ons instituut: microdermabrasie. Deze intensieve gezichtspeeling zorgt voor een gladde, frisse huid.

Veroudering, luchtvervuiling en slechte eetgewoonten blokkeren de huid in haar natuurlijke peeling proces.Dode huidcellen blijven achter op de huid en veroorzaken een doffe, verouderde huid.

De MegaPeel behandeling zorgt ervoor dat de dode huidcellen laagje voor laagje worden verwijderd. Speciale kristallen worden door middel van een handstukje op de huid aangebracht en samen met de dode huidcellen weer afgezogen.

De intensiteit van de peeling varieert naar wens: van een hele zachte behandeling – voor als u bijvoorbeeld ’s avonds naar een feestje moet – tot een intensieve behandeling voor een langdurig resultaat. Tijdens de behandeling wordt de huid gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken. De productie van collageen en elastine wordt verhoogd en dit resulteert in een gladde en frisse huid.

De MegaPeel behandeling is bij uitstek geschikt voor:
 • Een futloze, droge en ruwe huid
 • Een acne huid en acnelittekens
 • Een vette of zonbeschadigde huid
 • Fijne lijntjes en ondiepe rimpels
 • Pigmentvlekken

Een langdurig effect

Voor een langdurig effect, raden wij aan om een serie van zes MegaPeel behandelingen te ondergaan; de zevende behandeling is vervolgens gratis.
U komt eenmaal per week of eens in de twee weken, afhankelijk van de intensiteit van de behandeling.

microdermabrasie-megapeel

Deze behandeling kan uiteraard ook eenmalig geboekt worden, de huid frist dan zichtbaar op en wordt mooi glad. Een goed uitgebalanceerd huidverzorgingsprogramma dat aansluit op de MegaPeel behandeling is de sleutel voor een langdurige verbetering van uw huid.

Wilt u meer weten over deze behandelmethode?
Vraag een van onze huidspecialistes over onze werkwijze en mogelijkheden voor uw huid.

Tarieven

Tijdsduur per behandeling:  60 tot 90 minuten
Kosten per behandeling:  € 120

Vergoed mijn zorgverzekering deze behandeling?