Schoonheidsspecialiste Nijmegen

Eenmalig een oogbehandeling cadeau t.w.v. € 25,50

 

Bij een gezichtsbehandeling van 90 minuten.

 

Wilt u graag een afspraak maken bij een deskundige en professionele schoonheidsspecialiste in Nijmegen? Huidverzorgingsinstituut Marina van Erp is gespecialiseerd in het geven van professionele gezichtsbehandelingen voor huidverbetering en huidverjonging. Onder deskundige leiding van Marina van Erp is het instituut al ruim 30 jaar een begrip in Nijmegen en omgeving. Met het gebruik van de nieuwste behandelingstechnieken en de modernste apparatuur zorgen wij bij elke gezichts- en/of lichaamsbehandeling voor een mooi eindresultaat.

Wij werken enkel met gerenommeerde cosmeticamerken zoals Maria Galland, Dermalogica, Gernétic, Intraceuticals, O.P.I. en Shiseido. Wanneer u ons 19-eeuwse pand betreedt zult u op een persoonlijke en professionele wijze worden ontvangen door één van onze schoonheidsspecialistes.

Huidanalyse en advies bij uw schoonheidsspecialiste in Nijmegen

Heeft u huidproblemen zoals acne of couperose? Of is uw huid in een goede conditie, maar wilt u deze op goede wijze laten verzorgen om uw huid in goede conditie te houden? Wij bieden u verscheidene gezichtsbehandelingen. Voordat wij starten met een gezichtsbehandeling vindt er een huidanalyse plaats. Hieruit wordt duidelijk welke producten en/of apparaten wij tijdens uw behandeling gebruiken. Deze worden geheel op uw huidbehoefte afgestemd. Tevens adviseren wij u welke cosmeticaproducten u het beste kunt gebruiken om uw huid jong en stralend te krijgen en te houden. Onze bevlogen schoonheidsspecialistes in Nijmegen staan voor u klaar om u een persoonlijke behandeling op maat te geven.

Schoonheidsspecialiste in Nijmegen voor huidverbetering

Wanneer u geen huidproblemen heeft maar uw huid in een perfecte conditie wilt houden, zijn meerdere gezichtsbehandelingen geschikt voor u. Kies bijvoorbeeld voor een Thalasso Short gezichtsbehandeling waarbij u in een korte tijd weer een schone en stralende huid heeft. Of voor een huidverbeterende behandeling zoals een microdermabrasie waarbij de huid wordt gestimuleerd om sneller nieuwe cellen aan te maken. Deze behandeling is werkelijk het visitekaartje geworden van ons huidinstituut.

Afspraak maken met uw schoonheidsspecialiste in Nijmegen

Voor persoonlijk advies of om een afspraak te maken kunt u ons bereiken op (024) 323 42 36. Het kan voorkomen dat wij een behandeling geven op het moment dat u belt. Spreek gerust onze voicemail in, waarna wij u zo spoedig mogelijk terugbellen. Tevens kunt u mailen naar afspraak@marinavanerp.nl.