Schoonheidssalon Nijmegen

Eenmalig een oogbehandeling cadeau t.w.v. € 25,50

 

Bij een gezichtsbehandeling van 90 minuten.

 

Wenst u een gezichtsbehandeling bij een gerenommeerde schoonheidssalon in Nijmegen waar professionaliteit, deskundigheid en persoonlijk contact hoog in het vaandel staat? Voor professionele gezichtsbehandelingen kunt u uitstekend bij Huidverzorgingsinstituut Marina van Erp terecht. Ons enthousiaste en ervaren team staat voor u klaar om u van een vakkundig advies en behandeling op maat te voorzien.

Bekijk onze gezichtsbehandelingen

Schoonheidssalon in Nijmegen voor huidverbetering

Al ruim 30 jaar is Huidverzorgingsinstituut Marina van Erp een begrip in Nijmegen en omstreken op het gebied van huidverbetering, huidproblemen en huidverjonging. De ambiance van onze sfeervolle 19-eeuwse pand zorgt er mede voor dat u zich gedurende uw schoonheidsbehandeling geheel kunt ontspannen. Onze sfeervol ingerichte behandelkamers zijn voorzien van de modernste apparatuur, zodat wij de nieuwste technieken kunnen inzetten voor het verzorgen en verbeteren van uw huid. Bovendien werken wij met gerenommeerde cosmeticamerken voor een effectief resultaat.

Huidanalyse bij uw schoonheidssalon in Nijmegen

Brengt u voor het eerst een bezoek aan onze schoonheidssalon in Nijmegen? Dan is het van belang dat een schoonheidsbehandeling op uw huidbehoefte wordt afgestemd. Alvorens de behandeling starten wij met een huidanalyse, waarna wij met u bespreken welke behandelingsmogelijkheden er zijn en stellen wij samen met u een plan van aanpak op. Tijdens de behandeling houden wij rekening met uw huidtype en stemmen de producten en/of apparaten op de behoefte van uw huid af. Na de behandeling adviseren wij u welke cosmeticaproducten bij uw huidtype passen en hoe u uw huid het beste thuis kunt verzorgen. Ons enthousiaste team staat voor u klaar om u een persoonlijke behandeling op maat te geven en u te voorzien van een professioneel advies.

Afspraak maken bij onze schoonheidssalon in Nijmegen?

Ongeacht welk type huid u heeft kunt u bij onze schoonheidssalon in Nijmegen terecht voor verscheidene professionele behandelingen voor uw gezicht en lichaam. Tevens kunt u een afspraak maken voor een manicure en/of pedicure. Wilt u meer weten over ons huidverzorgingsinstituut of over één van onze behandelingen? Bel ons op (024) 323 42 36 of mail naar afspraak@marinavanerp.nl voor een persoonlijk advies of maak een afspraak voor een gratis intake.