Mannen

Behandelingen en producten speciaal voor mannen zijn in opkomst en steeds meer mannen vinden dan ook hun weg naar huidverzorgingsinstituut Marina van Erp. Dit kan zijn voor een behandeling gericht op een specifiek probleem, of voor een korte gezichtsbehandeling waarin we de huid reinigen, scrubben, ontdoen van onzuiverheden en een masker geven. Ook voor het ontharen van de rug kunnen mannen bij ons terecht.

We maken gebruik van de unisex producten van PCA skin, deze zijn ook zeer geschikt voor de verbetering van de mannenhuid.

PCA Skin Peeling

De huidvriendelijke en toch effectieve peeling van PCA Skin zijn geschikt voor verschillende huidtypes. De samenstellingen bevatten verschillende doeltreffende ingrediënten die helpen tegen acne, hyperpigmentatie, fijne lijntjes en rimpels, terwijl de huid er vol en gehydrateerd uit ziet.

PCA Skin Peelings:

Deze samenstellingen bieden verschillende behandelingsmogelijkheden, de mildere voor zowel de gevoelige als donkere huidtypen en de meer actieve voor de dikkere huid en de rest van het lichaam. Zeer effectief voor de gevoelige-, acne-, rosacea-, zonbeschadigde- en verouderde huid.

PCA Skin alternatieven voor peeling:

Voor een huid die geen peeling nodig heeft of wanneer een peeling niet mogelijk is heeft PCA Skin ook alternatieve behandelingen. Deze effectieve producten met anti-oxidanten zorgen ervoor dat de huid beschermd wordt tegen oxidatie, sterke vervuiling van buitenaf en ze reinigen de poriën. Ook aan te raden om tussen de peelings door te gebruiken voor het onderhouden van een gezonde en stralende huid.

De therapeutische maskers in de behandelingen kunnen gebruikt worden als een stapje vóór een peeling. De verschillende huidverbeterende ingrediënten in de therapeutische maskers peelen, hydrateren en kalmeren. Afhankelijk van de gekozen formule.

Hoe weet u welke peeling of behandeling juist is voor u?

Wij als PCA Skin huidspecialist zijn opgeleid om op een veilige en effectieve manier de producten te gebruiken. Door training en opleiding kunnen wij u niet alleen adviseren maar ook een op uw huid afgestemd plan samenstellen. Dit doen wij graag in een gratis intakegesprek van 15 minuten.

Heeft u pijn tijdens een peeling?

Dit hangt af van de behandeling. De meeste fruitzuur peelings van PCA Skin zijn mild en veroorzaken een licht branderig of prikkelend gevoel. Bij diepere rimpels, beschadiging door acne of door de zon is een sterkere peeling nodig, die voor een paar minuten een wat meer branderig gevoel geeft. Hele sterke peelings zijn voor de meeste huidtypen niet nodig. PCA Skin peelings geven de meeste mensen onmiddellijk resultaat met weinig ongemak.

Maakt een peeling uw huid dunner?

Nee, een PCA Skin peeling verwijdert alleen  huidcellen aan de oppervlakte van uw huid. Daarbij is de peeling hydraterend en laat hij de huid er voller en dikker uitzien.

 

Tarieven

PCA Skin Peeling

Tijdsduur per behandeling:  60 tot 75 minuten
Kosten per behandeling:   € 117,50

PCA Skin alternatieve behandeling

Tijdsduur per behandeling:  60 minuten
Kosten per behandeling:   € 92,50

Maak een afspraak voor een gratis intakegesprek van 15 minuten.

Vergoed mijn zorgverzekering deze behandeling?


 

Soin Homme Hydra’Global

fcepic_fb507f8894De Homme Hydra’Global behandelingen maken gebruik van de natuurlijke kracht van de zee en geven u een gevoel van frisheid en ontspanning. Uw huid voelt steviger aan en is optimaal voorzien van vocht. Een powerkuur uit zee! Het wellness gevoel staat voorop bij de Hydra’Global behandeling.

 

Eerst wordt uw huid grondig gereinigd en gescrubd. Tijdens een weldadige massage verdwijnen alle sporen van vermoeidheid als sneeuw voor de zon. Daarna komt er een speciaal concentraat afgestemd op uw huidtype. Onder het verkoelende Masque Hydra’Global dringen deze stoffen diep in uw huid door, en tegelijkertijd stimuleert dit algenmasker de stofwisseling en zorgt het voor een hoog geconcentreerde, langaanhoudende toevoer van vocht. De gestreste huid ontslakt en wordt gerepareerd.

Een perfecte korte vakantie voor uw huid!

Tarieven

Tijdsduur per behandeling:  90 minuten
Kosten per behandeling: € 114,50


Heeft u wat minder tijd? Soin Hydra’Global Short.

De Homme Hydra’Global Short behandeling biedt u dezelfde zuiverende en ontspannen ervaring, maar dan zonder de massage en epilatie.

Tarieven

Tijdsduur per behandeling:  60 minuten
Kosten per behandeling:  € 93,50


Microdermabrasie

Facial MassageInmiddels het paradepaardje van ons instituut: microdermabrasie. Deze intensieve gezichtspeeling zorgt voor een gladde, frisse huid.

Veroudering, luchtvervuiling en slechte eetgewoonten blokkeren de huid in haar natuurlijke peeling proces.Dode huidcellen blijven achter op de huid en veroorzaken een doffe, verouderde huid.

De MegaPeel behandeling zorgt ervoor dat de dode huidcellen laagje voor laagje worden verwijderd. Speciale kristallen worden door middel van een handstukje op de huid aangebracht en samen met de dode huidcellen weer afgezogen.

De intensiteit van de peeling varieert naar wens: van een hele zachte behandeling – voor als u bijvoorbeeld ’s avonds naar een feestje moet – tot een intensieve behandeling voor een langdurig resultaat. Tijdens de behandeling wordt de huid gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken. De productie van collageen en elastine wordt verhoogd en dit resulteert in een gladde en frisse huid.

De MegaPeel behandeling is bij uitstek geschikt voor:
 • Een futloze, droge en ruwe huid
 • Een acne huid en acnelittekens
 • Een vette of zonbeschadigde huid
 • Fijne lijntjes en ondiepe rimpels
 • Pigmentvlekken
microdermabrasie-megapeel

 

Wilt u meer weten over deze behandelmethode?
Vraag een van onze huidspecialistes over onze werkwijze en mogelijkheden voor uw huid.

Tarieven

Tijdsduur per behandeling:  60 tot 90 minuten
Kosten per behandeling:   € 120

Vergoed mijn zorgverzekering deze behandeling?


 

Korte gezichtsbehandeling

men_facialOnze korte behandeling is ideaal voor als u weinig tijd heeft, op zoek bent naar een budgetvriendelijke huidoppepper of een jonge huid heeft die nog weinig extra zorg nodig heeft. Perfect om in korte tijd van onzuiverheden verlost te worden.

 

Deze behandeling bestaat uit:

 • Reiniging
 • Peeling
 • Huidonzuiverheden verwijderen
 • Masker
 • Dagverzorging
 • Huidverzorgingsadvies

 

Tarieven

Tijdsduur per behandeling:  45 minuten
Kosten per behandeling:  € 72,50

Toch liever iets extra’s?

Bij de korte gezichtsbehandeling Plus krijgt u dezelfde treatment, maar dan inclusief een korte massage met booster.

Uw huidtype bepaalt welke van de zes mogelijke boosters gebruikt wordt. Deze booster is twintig keer sterker dan een ‘gewoon’ huidverzorgingsproduct en wordt persoonlijk aangepast op uw huidbehoeften. Deze behandeling is reinigend en voedend tegelijk.

Tarieven

Tijdsduur per behandeling:  60 minuten
Kosten per behandeling:  € 87,-


Rugbehandeling

iStock_000016905156Iedere huid heeft behoefte aan de juiste verzorging, dus waarom niet de huid van uw rug?

Veel mensen hebben op hun rug last van mee-eters, acne of ongewenste haargroei. Onze rugbehandeling bestaat uit een reiniging, peeling, het verwijderen van huidonzuiverheden en een weldadig masker.

Tarieven

Tijdsduur per behandeling:  45 minuten
Kosten per behandeling:  € 70


Het is ook mogelijk om uw rug door ons te laten harsen.

Tarieven

Kosten per behandeling voor de hele rug:  € 52,50
Kosten per behandeling voor alleen de bovenkant:  € 33,50