Rimpels

Rimpels zijn een natuurlijk verschijnsel. Bij het ouder worden van de huid, wordt er onderhuids minder collageen, elastine en vocht aangemaakt. Ook roken, zonlicht en stress kunnen rimpels veroorzaken.

Met onze gespecialiseerde behandelingen vertraagt u de rimpelvorming, en ziet u er stralend en verzorgd uit. Voor een mooie look met goede, natuurlijke uitstraling.

Soin Activ’Age

Soin Activ’Age van Maria Galland, is een unieke salon beleving! Direct verstevigde huid dankzij een combinatie van productwerkzaamheid en manuele expertise.

 

Geniet van het comfortabele gevoel van een volle, goed gevoede huid door de hoogstaande Activ’Age producten. Een behandeling met 100% massage technieken, lymfe drainage gevolgd door petrissages, stimulatie van de drukpunten en diepe effleurages.

Masque Redensifiant: een peel-off masker met kostbare oliën wat voedend en verstevigend werkt. Elke rijpere, droge huid zal hier dol op zijn!

Tarieven

Tijdsduur per behandeling:  90 minuten
Kosten per behandeling:  € 139,50

PCA Skin Peeling

De huidvriendelijke en toch effectieve peeling van PCA Skin zijn geschikt voor verschillende huidtypes. De samenstellingen bevatten verschillende doeltreffende ingrediënten die helpen tegen acne, hyperpigmentatie, fijne lijntjes en rimpels, terwijl de huid er vol en gehydrateerd uit ziet.

PCA Skin Peelings:

Deze samenstellingen bieden verschillende behandelingsmogelijkheden, de mildere voor zowel de gevoelige als donkere huidtypen en de meer actieve voor de dikkere huid en de rest van het lichaam. Zeer effectief voor de gevoelige-, acne-, rosacea-, zonbeschadigde- en verouderde huid.

PCA Skin alternatieven voor peeling:

Voor een huid die geen peeling nodig heeft of wanneer een peeling niet mogelijk is heeft PCA Skin ook alternatieve behandelingen. Deze effectieve producten met anti-oxidanten zorgen ervoor dat de huid beschermd wordt tegen oxidatie, sterke vervuiling van buitenaf en ze reinigen de poriën. Ook aan te raden om tussen de peelings door te gebruiken voor het onderhouden van een gezonde en stralende huid.

De therapeutische maskers in de behandelingen kunnen gebruikt worden als een stapje vóór een peeling. De verschillende huidverbeterende ingrediënten in de therapeutische maskers peelen, hydrateren en kalmeren. Afhankelijk van de gekozen formule.

Hoe weet u welke peeling of behandeling juist is voor u?

Wij als PCA Skin huidspecialist zijn opgeleid om op een veilige en effectieve manier de producten te gebruiken. Door training en opleiding kunnen wij u niet alleen adviseren maar ook een op uw huid afgestemd plan samenstellen. Dit doen wij graag in een gratis intakegesprek van 15 minuten.

Heeft u pijn tijdens een peeling?

Dit hangt af van de behandeling. De meeste fruitzuur peelings van PCA Skin zijn mild en veroorzaken een licht branderig of prikkelend gevoel. Bij diepere rimpels, beschadiging door acne of door de zon is een sterkere peeling nodig, die voor een paar minuten een wat meer branderig gevoel geeft. Hele sterke peelings zijn voor de meeste huidtypen niet nodig. PCA Skin peelings geven de meeste mensen onmiddellijk resultaat met weinig ongemak.

Maakt een peeling uw huid dunner?

Nee, een PCA Skin peeling verwijdert alleen  huidcellen aan de oppervlakte van uw huid. Daarbij is de peeling hydraterend en laat hij de huid er voller en dikker uitzien.

 

Tarieven

PCA Skin Peeling

Tijdsduur per behandeling:  60 tot 75 minuten
Kosten per behandeling:   € 117,50

PCA Skin alternatieve behandeling

Tijdsduur per behandeling:  60 minuten
Kosten per behandeling:   € 92,50

Maak een afspraak voor een gratis intakegesprek van 15 minuten.

Vergoed mijn zorgverzekering deze behandeling?


 

Collageen lichttherapie

Het licht van de collageenlampen wordt door de huidcellen opgenomen en zorgt voor een toename van de lichaamseigen productie van collageen, elastine en hyaluron. Bij regelmatig gebruik worden rimpeltjes gereduceerd, wordt de huid zichtbaar strakker en verbetert het totale huidbeeld. De gevolgen van huidveroudering worden met deze behandeling op een natuurlijke wijze verminderd.


Directe resultaten:

 • Zachte en soepele huid
 • Toename van het vochtgehalte
 • Verbetering van het totale huidbeeld
 • Fijnere poriën
 • Stralende teint

Resultaten op lange termijn:

 • Het bindweefsel wordt met collageen, elastine en hyaluron opgevuld
 • Vermindering van rimpeltjes in het gezicht en decolleté

Bewezen werking van collageen lichttherapie

De werkzaamheid van lichtbehandelingen met een speciale frequentie is door talloze wetenschappelijke studies bevestigd. De behandelingen worden dan ook sinds vele jaren met succes toegepast in de geneeskunde- en cosmeticabranche.
Wetenschappers van de Universiteit in Ulm hebben de effectiviteit van de collageen lichtbehandeling onderzocht en verklaard dat er inderdaad sprake is van huidverjonging. Na slechts een maand had 80% van de testpersonen een zachtere huid en bij meer dan 60% konden meerdere zichtbare effecten worden vastgesteld. Na de tweede maand waren deze resultaten nogmaals duidelijk verbeterd. De gebruikers hadden een strakkere huid, minder rimpeltjes, verfijnde poriën en een regelmatiger huidbeeld.

De behandeling

Met uitzondering van de Collageen Short begint elke collageen lichtbehandeling met een reiniging. Na deze reiniging wordt een serum op de huid aangebracht die de werking van het licht stimuleert. Nu is uw huid klaar om aan het licht blootgesteld te worden. Ter afsluiting van de behandeling wordt een verzorgende crème aangebracht.
Het dragen van een beschermingsbrilletje is niet nodig, maar kan het gebruik wel aangenamer maken. Tussen de individuele behandelingen bevelen we een pauze van tenminste 48 uur aan.

Een optimaal resultaat

De meeste gebruikers spreken al na de eerste behandeling van een ontspannend effect en een frissere en zachtere huid. Voor de beste resultaten zal de collageen lichtbehandeling regelmatig en over een langer tijdsbestek ondergaan moeten worden. De werking van de behandeling wordt versterkt door deze aan te vullen met hoogwaardige huidverzorgingsproducten. Daarnaast draagt een gezonde levensstijl ook zeker bij aan het uiteindelijke resultaat.

Is de behandeling voor iedereen geschikt?

De collageen lichtbehandeling is voor alle huidtypes geschikt. Zwangere vrouwen, mensen met een lage bloeddruk of met epilepsie, mensen met een verhoogde gevoeligheid voor licht of mensen die medicijnen gebruiken die een verhoogde lichtgevoeligheid veroorzaken (zoals antibiotica of Sint-Janskruid) mogen de behandeling niet ondergaan.

Is het rood licht-gebruik met zonlicht te vergelijken?

Nee, bij de collageen lichtbehandeling gebruiken we licht met een speciale frequentie dat praktisch geen UV-straling bevat. De huid zal dus ook niet bruinen door de behandeling.

Natuurlijke regeneratie & verjonging van de huid

Wat zijn de oorzaken van huidveroudering?

Huidveroudering wordt door meerdere factoren veroorzaakt, zoals stress, weinig slapen, slechte voeding en roken. Daarnaast neemt vanaf het 25e levensjaar de verzorging van de opperhuid met voedingsstoffen af. Dit leidt tot een vermoeide, vale en onregelmatige teint. Naarmate men ouder wordt vertraagt de stofwisseling van de fibroblast-cellen (cellen in het bindweefsel), waardoor het collageengehalte van de huid per levensjaar gemiddeld met 1% daalt. Aangezien collageen de belangrijkste ‘vulling’ van het bindweefsel is, verslapt de huid. De verminderde celregeneratie leidt bovendien tot vochtverlies, vermindering van elasticiteit en tenslotte tot rimpelvorming.

Hoe zorgt licht voor huidverjonging?

Bij de collageen lichtbehandeling gebruiken we licht met een bepaalde frequentie om de huid op een natuurlijke wijze te verjongen. Dit licht wordt door de huidcellen opgenomen en verhoogt daar de lichaamseigen productie van collageen, elastine en hyaluron. Hierdoor worden rimpeltjes gereduceerd, wordt de huid zichtbaar strakker en verbetert het totale huidbeeld. Het resultaat is een strakkere en gezondere huid.

Tarieven

Collageen Beauty & Go (30 minuten):

 • Reiniging van de huid
 • Skin Peeling
 • Serum
 • Collageenlicht
 • Verstevigende collageencrème

1 behandeling: € 55,50

Collageenlicht tijdens een gezichtsbehandeling: € 32,-


 

Soin Mille

Onze meest intensieve en luxueuze anti-aging behandeling, die ook perfect is voor de vochtarme huid.

Soin Mille is de champagne onder de behandelingen van Maria Galland. De producten van de mille lijn worden met het OXYjet apparaat door middel van gepulseerde zuurstof diep in de huid gesluisd. Hierna volgt een bindweefselmassage en een zeer ontspannende decolleté- en schoudermassage. Afsluitend een vliesmasker met als resultaat een prachtige frisse uitstraling en een onmiddellijke anti-aging werking. Ervaar negentig minuten puur weldadig genot.

Marina: “mijn absolute favoriet!”

Tarieven

Tijdsduur per behandeling:  90 minuten
Kosten per behandeling:  € 172,50

OXYjet zuurstof in topvorm…

OXYjet – hét concept
Individueel afgestemde werkstofconcentraties worden op de huid aangebracht en met gepulseerde zuurstof diep in de huid “ingesluisd”. Zonder naalden, voorzichtig, effectief en veilig!

 

De speciaal voor de OXYjet zuurstofapparatuur/zuurstofbehandeling ontwikkelde NORA BODE serums en concentraten, zijn zorgvuldig op de penetratie, verdraagzaamheid en natuurlijke werkzaamheid getest. Vrij van geur- en conserveringsstoffen en compatibel met pure zuurstof van medicinale kwaliteit 95%.


Door pure zuurstof in combinatie met huideigen werkstoffen van buitenaf toe te voegen kunnen wij een aanzienlijke verbetering, verjonging en versteviging van de huid creëren.

 

OXYclear: INTENSIEF SCHOON EN FRIS

Elke OXYjet-behandeling begint met een intensief reinigende OXYclear-applicatie. Pure zuurstof, enzymen en ureum verwijderen vuil en verhoorningen van de huid. Zij zorgen voor een schone huid tot diep in de poriën.

 

OXYjet: INJECTEREN ZONDER NAALDEN

Afgestemd op het individuele huidprobleem worden werkstoffen bestaande uit actieve gepulseerde druk, pijnloos want zonder naalden, diep in de huid “geschoten”. Het zo gecreëerde depot werkt in de diepte van de huid, die daardoor wordt opgevuld en een snel resultaat zichtbaar is.

 

OXYtone: NATUURLIJK STEVIGER IS MOOI

De OXYtone-behandeling werkt volgens het principe van polyrotatie. Hiermee wordt puur mechanisch, dus zonder stroom, de huid, het bindweefsel en de spieren behandeld met strakkere gezichtscontouren ten gevolge. Tevens stimuleert het BIO RED Light de collageen vorming en zorgt de toevoeging van pure zuurstof voor een boost van de huid.

 

OXYcryo: KOU TEGEN EEN VERMOEIDE HUID

Hierbij wordt gewerkt met een combinatie van een tintelend frisse kou en een geconcentreerde zuurstof-werkstof. Deze combinatie voedt de huid. De huid wordt hierbij afgekoeld van 34°C naar ca. 10 °C. Dit zorgt voor strakkere gezichtscontouren en een rossige teint.

 

OXYspray: EERSTE HULP BIJ EEN GEIRRITEERDE HUID

Na intensieve peelings, laserbehandelingen of beautyoperaties is het beter om de huid niet aan te raken. Met de OXYspray-behandeling kan het genezingsproces worden versneld. Medische pure geconcentreerde zuurstof werkt verkoelend en kalmeert de geïrriteerde huid en verzacht de rode huid. Bovendien hydrateren alle producten intensief.

 

Waarom huidverbetering met zuurstof?

Zuurstof is het elixer van ons bestaan en functioneren. Naarmate wij ouder worden vermindert het vermogen van de huid om van binnenuit zuurstof op te nemen, waardoor het verouderingsproces geactiveerd wordt. Andere invloeden van buitenaf, zoals luchtvervuiling, stress, roken, voedingspatroon en erfelijkheid, versterken dit proces.

Tarieven

OXYjet basic 90 minuten € 163,50

OXYjet deluxe 120 minuten € 207,50


 

Microdermabrasie

microdermabrasieInmiddels het paradepaardje van ons instituut: microdermabrasie. Deze intensieve gezichtspeeling zorgt voor een gladde, frisse huid.

Veroudering, luchtvervuiling en slechte eetgewoonten blokkeren de huid in haar natuurlijke peeling proces. Dode huidcellen blijven achter op de huid en veroorzaken een doffe, verouderde huid.

De MegaPeel behandeling zorgt ervoor dat de dode huidcellen laagje voor laagje worden verwijderd. Speciale kristallen worden door middel van een handstukje op de huid aangebracht en samen met de dode huidcellen weer afgezogen.

De intensiteit van de peeling varieert naar wens: van een hele zachte behandeling – voor als u bijvoorbeeld ’s avonds naar een feestje moet – tot een intensieve behandeling voor een langdurig resultaat. Tijdens de behandeling wordt de huid gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken. De productie van collageen en elastine wordt verhoogd en dit resulteert in een gladde en frisse huid.

De MegaPeel behandeling is bij uitstek geschikt voor:
 • Een futloze, droge en ruwe huid
 • Een acne huid en acnelittekens
 • Een vette of zonbeschadigde huid
 • Fijne lijntjes en ondiepe rimpels
 • Pigmentvlekken
microdermabrasie-megapeel

Wilt u meer weten over deze behandelmethode?
Vraag een van onze huidspecialistes over onze werkwijze en mogelijkheden voor uw huid.

 

Tarieven

Tijdsduur per behandeling:  60 tot 90 minuten
Kosten per behandeling:  € 120

Vergoed mijn zorgverzekering deze behandeling?


 

Retinol peeling

Pure Retinol Peel behandeld op effectieve wijze de rijpere huid, pigmentverschuivingen, rokershuid en de huid met zonbeschadiging. De meest geschikte kandidaat voor deze behandeling is een normale huid met een goede weerstand die rimpelvorming, zonbeschadiging of acne littekens heeft. Het algehele resultaat is een betere huidskleur met volume, die straalt van gezondheid.

PCA SKIN RETINOL PEEL BEHANDELING:

Deze vooruitstrevende, hydraterende producten geven bescherming en bevorderen de opname van vitaminen, antioxidanten en andere voedingsstoffen. Ze zorgen voor een goede celdeling zodat de gezonde cellen aan de oppervlakte komen en de huid daardoor een gehydrateerd, zachte en frisse uitstraling krijgt. Het retinol (vitamine A) zorgt voor een snelle vernieuwing van de cellen zodat de huid er fris uitziet, terwijl vitamine C zorgt voor versterking van collageen en elastine waardoor de huid elastisch blijft. De unieke formule verbetert de huidstructuur en vermindert hyperpigmentatie.

Tarieven

PCA Skin Retinol Peel:

Tijdsduur per behandeling:  60 tot 90 minuten
Kosten per behandeling:   € 155