Visagie Nijmegen

Voor professionele en vakkundige visagie in Nijmegen kunt u uitstekend terecht bij Huidverzorgingsinstituut Marina van Erp. Wij werken met producten van het exclusieve merk Shiseido. Dit cosmeticamerk hoort tot de absolute top en staat bekend om de ultrafijne foundations. Een foundation die perfect bij uw huid past vormt de basis voor mooie make-up.

Visagie in Nijmegen bij Huidverzorgingsinstituut Marina van Erp

Bij visagie in Nijmegen hoort een stukje deskundig advies. Voordat wij uw make-up gaan verzorgen, kijken wij eerst welke producten en (kleur)tinten het beste bij u passen. U krijgt een totale nieuwe look die de sterke punten van uw gezicht accentueren. U zult zeer waarschijnlijk verbaasd zijn over het verbluffende eindresultaat.

Visagie in Nijmegen voor een feestje of bruiloft

Wij bieden professionele visagie in Nijmegen als het gaat om een onvergetelijke look voor een feestje of een bruiloft. Op de mooiste dag van uw leven wilt u er natuurlijk op uw mooist uitzien. Daarvoor bent u bij ons in goede handen.

Afspraak maken voor visagie in Nijmegen bij Marina van Erp

Wilt u een afspraak maken voor professionele visagie in Nijmegen bij Huidverzorgingsinstituut Marina van Erp? Maak een afspraak via 024 323 42 36 of mail naar afspraak@marinavanerp.nl. Ons vakkundige en enthousiaste team staat voor u klaar om u van de mooiste make-up en beste adviezen te voorzien. Onze visagiste geeft u graag een aantal tips en tricks over uw dagelijkse make-up.

Visagie Nijmegen