Ervaringen

Sjoerd, 52 jaar
“Mijn eerste indruk van het huidverzorgingsinstituut? Mooi, relaxed en een gevoel van thuiskomen. Ook als man voelde ik me hier direct op mijn gemak. Ik had altijd veel last van huidirritaties, vooral bij het scheren. De behandelingen en producten sluiten daar perfect op aan. Eén keer in de twee maanden ga ik bij Marina langs. Ze reinigt mijn huid, epileert mijn wenkbrauwen en brengt een masker aan. Het is heerlijk ontspannen. Ik heb een druk sociaal leven en ren van hot naar her. Dit is één van de weinige afspraken die ik nooit zal afzeggen. Ik loop altijd tevreden en ontspannen de deur weer uit.”

Marjon, 50 jaar
“Ik had altijd een lastige huid, met acne. Daarom zocht ik een huidspecialist die hier echt verstand van heeft. Bij Marina ben ik aan het juiste adres. Al sinds de eerste behandelingen met Dermalogica knapte mijn huid enorm op. Het is een wereld van verschil. Mijn huid bleek een groot vochttekort te hebben, en daar werden de behandelingen ook op toegespitst. De rode vlekken trokken al snel weg. Marina heeft mijn vertrouwen gewonnen. Ze is heel vakkundig en kijkt naar de mens áchter de huid.”

Els, 53 jaar
“Rimpels vind ik niet erg, maar mijn huid moet er wel mooi en verzorgd uitzien. Daarom kies ik voor antiverouderingsbehandelingen als de OXYjet en Microdermabrasie. Het is voor mij twee uur rijden naar het huidverzorgingsinstituut, maar die reistijd heb ik er graag voor over. Ik kom al 25 jaar bij Marina, sinds zij mij als studente van mijn acne afhielp. Tegenwoordig ga ik voor de antiverouderingsbehandelingen, die een heerlijk luxe gevoel geven. Bij Marina voel ik me veilig. Ze houdt rekening met mijn allergieën en schoolt zich regelmatig bij.”

Erna, 57 jaar
“Voor mij is een bezoekje aan Marina pure verwennerij. Een moment voor ontspanning en verzorging. Ik heb geen huidproblemen, maar wil wel graag een mooie, frisse huid. Na een behandeling zie ik echt verschil. Ik zie er goed uit en ik straal weer. Marina is een vakvrouw met veel kennis. Daarom geef ik haar altijd de vrije hand. In de zomer ga ik vaak voor de OXYjet, in de winter kies ik Microdermabrasie. Ook brengt Marina mijn wenkbrauwen altijd keurig in model. Ik ben al twintig jaar klant. Hoe langer je iemand kent, hoe beter je diegene kunt behandelen, vind ik.”

Annemiek, 56 jaar
“Laagdrempelig, deskundig en geen standaard verkooppraatjes; zo zou ik de salon van Marina van Erp omschrijven. Je bent hier als klant geen nummer, de behandelingen zijn zeer persoonsgericht. Ik heb een oudere, moeilijke huid en daar wordt heel reëel naar gekeken: wat is er mogelijk ter verbetering? Vroeger had ik veel acne en grove poriën, en dat is een stuk verminderd. De behandelingen geven mij een fris en verzorgd gevoel, en ik ben heel tevreden over hoe mijn huid daarop reageert. Ik kom één keer in de zes weken en laat er ook mijn benen harsen en mijn handen en voeten verzorgen. Marina heeft plezier in haar vak en werkt niet op de automatische piloot. Dat vind ik erg belangrijk.”

Emma, 21 jaar
“Ik ben op mijn 16e bij Marina terecht gekomen via mijn moeder, ik had toen zware acné. Marina adviseerde mij om te beginnen met microdermabrasie, daarmee is de diepliggende acne weggegaan. We zijn hierna overgegaan op de PCA peelingen om de littekens te verminderen en dat heeft mijn huid strakker, gladder en egaler gemaakt. Ik heb ook de bijpassende thuisproducten gebruikt om het resultaat te behouden, ik vond ze erg prettig vanwege de lichte substantie en het trekt snel in. Ik voel me nu ook goed zonder make-up te dragen. Mijn zelfvertrouwen is enorm omhoog gegaan!”

Inge, 48 jaar
“Wat ik sterk vind aan Marina, is dat zij ook huidverzorgingstips voor thuis meegeeft. Ze is heel eerlijk, betrokken en geeft advies op maat. Ik heb een donkere huid en heb last van acne. Microdermabrasie doet wonderen, ook gebruik ik graag producten van Maria Galland. Door mijn donkere huid durfde ik aanvankelijk Microdermabrasie niet aan, maar ik ben blij dat ik er toch mee begonnen ben. Mijn huid is zichtbaar gladder geworden. Als je je regelmatig laat behandelen, zie je echt vooruitgang. Daarom maak ik om de zes weken een afspraak. Anders voelt het gewoon niet goed.”