OXYjet Nora Bode System

Zuurstof in topvorm…

Frisser – gladder – mooier!

OXYjet zuurstof in topvorm…

OXYjet – hét concept
Individueel afgestemde werkstofconcentraties worden op de huid aangebracht en met gepulseerde zuurstof diep in de huid “ingesluisd”. Zonder naalden, voorzichtig, effectief en veilig!

 

De speciaal voor de OXYjet zuurstofapparatuur/zuurstofbehandeling ontwikkelde NORA BODE serums en concentraten, zijn zorgvuldig op de penetratie, verdraagzaamheid en natuurlijke werkzaamheid getest. Vrij van geur- en conserveringsstoffen en compatibel met pure zuurstof van medicinale kwaliteit 95%.


Door pure zuurstof in combinatie met huideigen werkstoffen van buitenaf toe te voegen kunnen wij een aanzienlijke verbetering, verjonging en versteviging van de huid creëren.

 

OXYclear: INTENSIEF SCHOON EN FRIS

Elke OXYjet-behandeling begint met een intensief reinigende OXYclear-applicatie. Pure zuurstof, enzymen en ureum verwijderen vuil en verhoorningen van de huid. Zij zorgen voor een schone huid tot diep in de poriën.

 

OXYjet: INJECTEREN ZONDER NAALDEN

Afgestemd op het individuele huidprobleem worden werkstoffen bestaande uit actieve gepulseerde druk, pijnloos want zonder naalden, diep in de huid “geschoten”. Het zo gecreëerde depot werkt in de diepte van de huid, die daardoor wordt opgevuld en een snel resultaat zichtbaar is.

 

OXYtone: NATUURLIJK STEVIGER IS MOOI

De OXYtone-behandeling werkt volgens het principe van polyrotatie. Hiermee wordt puur mechanisch, dus zonder stroom, de huid, het bindweefsel en de spieren behandeld met strakkere gezichtscontouren ten gevolge. Tevens stimuleert het BIO RED Light de collageen vorming en zorgt de toevoeging van pure zuurstof voor een boost van de huid.

 

OXYcryo: KOU TEGEN EEN VERMOEIDE HUID

Hierbij wordt gewerkt met een combinatie van een tintelend frisse kou en een geconcentreerde zuurstof-werkstof. Deze combinatie voedt de huid. De huid wordt hierbij afgekoeld van 34°C naar ca. 10 °C. Dit zorgt voor strakkere gezichtscontouren en een rossige teint.

 

OXYspray: EERSTE HULP BIJ EEN GEIRRITEERDE HUID

Na intensieve peelings, laserbehandelingen of beautyoperaties is het beter om de huid niet aan te raken. Met de OXYspray-behandeling kan het genezingsproces worden versneld. Medische pure geconcentreerde zuurstof werkt verkoelend en kalmeert de geïrriteerde huid en verzacht de rode huid. Bovendien hydrateren alle producten intensief.

 

Waarom huidverbetering met zuurstof?

Zuurstof is het elixer van ons bestaan en functioneren. Naarmate wij ouder worden vermindert het vermogen van de huid om van binnenuit zuurstof op te nemen, waardoor het verouderingsproces geactiveerd wordt. Andere invloeden van buitenaf, zoals luchtvervuiling, stress, roken, voedingspatroon en erfelijkheid, versterken dit proces.

Tarieven

OXYjet basic 90 minuten € 163,50

OXYjet deluxe 120 minuten € 207,50