Visagie

Voor professionele en vakkundige visagie kunt u uitstekend terecht bij Huidverzorgingsinstituut Marina van Erp. Wij werken met producten van het exclusieve merk Ellis Faas. Dit behoort tot de absolute top in de visagie.

Esther van Maanen Brushes

Wij werken met brushes van het exclusieve Nederlandse merk Esther van Maanen. De beste brushes voor het mooiste resultaat!

Make-up by Esther van Maanen

 

 

Iedere kwast is uniek en heeft zijn eigen gebruiksaanwijzing. Prachtig geblende ooglooks, strakke lijnen en volle lippen met behulp van deze brushes. Hoogwaardige natuurlijke haren en een stevig maar slank design legt deze brush heerlijk in uw hand.

Breng uw eigen make-up applicatie naar een hoger niveau.

Tarieven

De brushes van Esther van Maanen zijn in ons instituut verkrijgbaar.

Visagie

Visagie NijmegenBij het aanbrengen van make-up hoort een stukje deskundig advies, Voordat wij uw make-up verzorgen, kijken wij eerst welke producten en (kleur)tinten het beste bij u passen. U krijgt een totale nieuwe look die de sterke punten van uw gezicht accentueren. Daarbij geven we u graag een aantal tips en tricks over uw dagelijkse make-up zodat u er ook zelf mee aan de slag kunt. U zult zeer waarschijnlijk verbaasd zijn over het verbluffende eindresultaat.

Visagie voor een feest of bruiloft

Wij bieden professionele visagie als het gaat om een onvergetelijke look voor een feestje of een bruiloft. Op de mooiste dag van uw leven wilt u er natuurlijk op uw mooist uitzien. Mensen mooier maken en adviseren is onze passie.

 

 

 

 

Geïnspireerd geraakt door de visagie?

Tarieven

Kosten per behandeling: vanaf € 42,50


Ellis Faas

Ellis Faas, een Nederlandse visagiste is een echte powervrouw. Vogue Parijs citeerde Ellis als “een van de meest invloedrijkste make-up artist van haar tijd”. Ze heeft gewerkt met ‘s werelds beste fashion designers, fotograven, stylisten en modellen over de hele wereld. Namen als Chanel, Dolce & Gabbana, Fendi, Kenzo, Yves Saint Laurent en Dries van Noten

De launch van Ellis Faas cosmetics, in 2009, was een aanvulling op de markt door het probleem om te lossen met het zoeken in het toilettasje. Ellis heeft een prachtige holder gecreëerd waar alle make-up producten overzichtelijk in bewaard worden. Nooit meer eindeloos zoeken naar het juiste product.

Alle kleuren van Ellis Faas zijn geïnspireerd op het menselijk lichaam. Hierdoor kleuren alle producten bij ieder huidtype.

Prachtige kleuren en texturen en daarbij helemaal dierproefvrij.

 

 

 

 

 

Tarieven

De producten van Ellis Faas zijn in ons instituut verkrijgbaar.